Protect prášok na mravce a lezúci hmyz 100 g

Kód tovaru:

EAN: 5997378740063

Doručenie do 7 pracovných dní

3,05 € s DPH

Jednotková cena za kg30,50 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Protect prášok na mravce a lezúci hmyz je voľnopredajný insekticíd určený na lezúci hmyz. Protect prášok na mravce a lezúci hmyz účinne likviduje mravce, blchy, šváby, ploštice, striebrenky atď.

Detaily

Charakteristika: Účinne likviduje lezúci hmyz vo vnútorných priestoroch ako sú mravce, blchy, šváby, ploštice, striebrenky atď. Výnimočne vhodné na vlhké miesta, elektrické vedenia a do vonkajších priestranstiev, záhrad. Opatrené bezpečnostným uzáverom a fúkacou tryskou pre pohodlné dávkovanie.

Bezpečnostné opatrenia: Pred použitím si prečítajte návod na použitie. Pred použitím uvoľnite bezpečnostné uzávery. Počas aplikácie nefajčite, nepite a nejedzte! Použite vhodné pomôcky osobnej ochrany-okuliare, rukavice. Jedovatý pre vodné organizmy. Zabráňte priamemu kontaktu prípravku s mačkami.

Spôsob použitia: V uzavretých priestoroch proti lezúcemu hmyzu, mravcom čiernym, striebrenke, plošticiam, blchám a švábovitému hmyzu. Ponúka jednoduché a účinné riešenie najmä do vlhkých priestorov. Pred použitím odstráňte bezpečnostný uzáver a rovnomerne posypte chodníčky a miesta výskytu škodcov. Odporúčané dávkovanie 5 gramov / m2. Účinok je okamžitý, hmyz po dotyku hynie. Opakujte raz týždenne podľa výskytu hmyzu a podľa potreby.

Zloženie: Účinná látka: 5g / kg permethrin.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí!  Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Biocídny výrobok používajte bezpečne! Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • návštevník sa pýta

    24.07.2019
    Aku dlhu dobu po aplikacii je ucinny Protect-prasok a ci je mozne ho aj rozpustit vo vode a pouzit ako postrekovu latku rozprasovacom a ak ano,v akom pomere voda+prasok?Dakujem.ja
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, Protect prášok je určený na posyp do vlhšieho prostredia, resp kde je to potrebné, nedá sa teda riediť vodou.Máte k dispozícii Protect postrek na lezúci hmyz.Účinnosť prípravku trvá do rozloženia účinných látok (cca 2-3 týždne) alebo dokým nezapadne prachom, zemou a pod. Pekný deň :)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)