Terezia Company Hericium Erinaceus s rakytníkovým olejom 30+30 cps

cps 1x60 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594006896191

17,11 € s DPH

Jednotková cena za cps0,29 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Terezia Company Hericium Erinaceus s rakytníkovým olejom 30+30 cps obsahuje výťažky z huby Koralovec ježatý s vysokým obsahom prírodných látok. Terezia Company Hericium Erinaceus s rakytníkovým olejom 30+30 cps podporuje správne trávenie a sliznicu žalúdka.

Detaily

Charakteristika: Koralovec ježatý a rakytníkový olej z plodov rakytníka rešetliakového tvoria zdraviu prospešný celok, ktorý blahodárne pôsobí na sliznicu tráviaceho ústrojenstva a podporuje správnu funkciu žalúdka a trávenia. Hericium Erinaceus obsahuje draslík, zinok, železo, germánium, selén, fosfor i glukány. Rakytník zvyšuje odolnosť organizmu a chráni ho pred voľnými radikálmi. Spojenie vzácnej huby hericia s rakytníkom blahodárne pôsobí na sliznicu tráviaceho ústrojenstva a regeneruje ho, podporuje správnu funkciu žalúdka a trávenia.

Nepoužívajte: Ako náhradu pestrej stravy. U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 2x denne 1 kapsulu po jedle. V prípade sťaženého prehĺtania sa môže obsah kapsuly vysypať do jedla alebo nápoja. Môže sa užívať i dlhodobo.

Zloženie: 200mg zmesi 100% lyofilizovaného prášku z koralovca ježatého a 100% lyofilizovaného prášku z rakytníka rešetliakového, želatína

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »