Bioderma ABCDerm Change intensif krém na zapareniny 75g

krém proti zapareninám 1x75 g

Kód tovaru:

EAN: 3701129802168

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

15,23 € s DPH

Jednotková cena za kg203,07 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioderma ABCDerm Change intensif je krém určený na každodennú starostlivosť o citlivú detskú pokožku a zapareniny. Bioderma ABCDerm Change intensif  pomáha liečiť zapareniny, zmierniť začervenanie a regenerovať pokožku zadočka.

Detaily

Charakteristika: ABCDerm Change intensif je vyvinutý na základe prísnych bezpečnostných pravidiel 4 záväzkov radu ABCDerm. Táto starostlivosť zmierňuje začervenanie, vďaka D-pantenolu rýchlo zmierňuje pocity nepohodlia a pomáha regenerovať oslabenú kožnú bariéru. Vďaka oxidu zinočnatému a jeho vzorcu pasta na báze vody je efektívno-okluzívnou ochrannou bariérou, ktorá čistí a chráni epidermu od nečistôt a enzýmov, ktoré obsahuje stolica. Stolica je hlavnou príčinou vzniku zaparenín.

Nepoužívať: Ak ste Vy alebo Vaše dieťa alergický/á/é na ktorúkoľvek zložku produktu.

Návod na použitie: Niekoľkokrát denne – 7 dní v týždni naneste tenkú vrstvu krému Bioderma ABCDerm Change pri každom prebaľlovaní priamo na červené miesta. Možno použiť aj u novorodencov s výnimkou predčasne narodených detí. Z hygienických dôvodov produkt po použití opäť dobre uzavrite. 

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ZINC OXIDE, KAOLIN, BUTYLENE GLYCOL, TALC, PANTHENOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CAPRYLOYL GLYCINE. [BI 515]

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »