Vichy TEINT IDEAL Fliudný make-up SPF 20 odtieň 15 Ivory 30 ml

tekutý mejkap 1x30 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337871325329

21,50 € s DPH

Jednotková cena za liter716,67 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vichy TEINT IDEAL Fluidný make-up SPF 20 je určený pre ženy, ktré majú normálnu až zmiešanú pleť. Vichy TEINT IDEAL Fluidný make-up SPF 20 dodáva pleti svieži, žiarivý vzhľad a pleť je zjednotená. Prípravok je hypoalergénny, bez parabénov, nekomedónny.

Detaily

Charakteristika: Rozjasňujúci make-up pre prirodzený vzhľad pleti počas 14 hodín. S technológiou Liquid Light + Korekčným komplexom. Rozjasňujúci make-up pre ideálny odtieň pleti deň za dňom. Ultra ľahká textúra vytvára na pleti žiarivý závoj. Fluid vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť sa dokonale spojí s pleťou vďaka ultra ľahkej textúre na báze vody. Technológia Liquid Light zahalí každý milimeter Vašej pleti do závoja svetla. Korekčný komplex s obsahom vitamínov C a E + revitalizačnej zložky pôsobí na kvalitu a krásu pleti deň za dňom. Obsahuje glycerín a kyselinu hyalurónovú pre dostatočnú hydratáciu. Ľahký fluidný make-up pre rozžiarenie a zjednotenie normálnej až zmiešanej pleti. Vhodné aj pre citlivú pleť. Hypoalergénny. Bez parabénov. Nekomedogénny. S obsahom Termálnej vody z Vichy. Bezchybne vydrží na pleti 14 hodín. Ideálny pre prirodzené zjednotenie pleti. Stredné krytie. Jednotný, saténový a žiarivý vzhľad pleti. Ľahká a príjemná fluidná textúra. Veľmi ľahko sa nanáša.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku.

Spôsob použitia: Make-up naneste do stredu tváre, potom ho prstami alebo štetcom rozotrite až ku spánkom a k línii krku.  

Zloženie: Aqua/water, Cyclopentasiloxane, Alcohol denat., Butylene glycol, Ethylhexyl methoxycinnamate, PEG-10 dimethicone, Phenyl trimethicone, Squalane, BIS-PEG/PPG-14/14 dimethicone, Sorbitol, Talc, Aluminum hydroxide, Magnesium sulfate, Nylon-12, Disodium stearoyl glutamate, Tocopheryl acetate, Ascorbyl glucoside, Maltitol, Lactobacillus ferment [+/- may contain: CI 77891/titanium dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/iron oxides, CI 77163/bismuth oxychloride].

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »