Vichy TEINT IDEAL Krémový make-up SPF 20 odtieň 15 Ivory 30 ml

krémový mejkap 1x30 ml

Kód tovaru:

EAN: 3337871325251

22,25 € s DPH

Jednotková cena za liter741,67 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vichy TEINT IDEAL Krémový make-up SPF 20 je určený pre ženy, ktré majú suchú alebo citlivú pleť. Vichy TEINT IDEAL Krémový make-up SPF 20 pomáha hydratovať suchú pleť, dodáva pleti svieži, žiarivý vzhľad a pleť je zjednotená. Prípravok je hypoalergénny, bez parabénov, nekomedónny.

Detaily

Charakteristika: Rozjasňujúci make-up pre prirodzený vzhľad pleti 14 hodín. S technológiou Liquid Light + Korekčným komplexom. Ak máte suchú pleť určite budete priam zbožňovať bohatú, krémovú a hydratačnú textúru tohto make-upu. Aplikácia končekmi prstov alebo pomocou štetca Vám umožní získať žiarivý, svieži vzhľad a vláčnu, hydratovanú pleť. Technológia Liquid Light zahalí každý milimeter Vašej pleti do závoja svetla. Korekčný komplex s obsahom vitamínov C a E + revitalizačnej zložky pôsobí na kvalitu a krásu pleti deň za dňom. Obsahuje glycerín a kyselinu hyalurónovú pre dostatočnú hydratáciu. Bohatý krémový make-up pre rozžiarenie, zjednotenie a hydratáciu suchej pleti.

Vhodné aj pre citlivú pleť. Hypoalergénny. Bez parabénov. Nekomedogénny. S obsahom Termálnej vody z Vichy. Bohatá a príjemná krémová textúra. Veľmi ľahko sa nanáša. Bezchybne vydrží na pleti počas 14 hodín. Ideálny pre prirodzené zjednotenie pleti. Stredné krytie. Jednotný, saténový a žiarivý vzhľad pleti.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku.

Spôsob použitia: Make-up naneste do stredu tváre, potom ho prstami alebo štetcom rozotrite až ku spánkom a k línii krku.  

Zloženie: Aqua/water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Glycerin, Ethylhexyl methoxycinnamate, HDI/trimethylol hexyllactone crosspolymer, PEG-10 dimethicone, Dimethicone/PEG-10/15, Crosspolymer, Pentylene glycol, Dimethicone/polyglycerin-3 crosspolymer, Magnesium sulfate, Propylene glycol, Bis-diglyceryl polyacyladipate-2, Silica, Sodium hyaluronate, Aluminum hydroxide, Phenoxyethanol, Disodium stearoyl glutamate, Ascorbyl glucoside, Tocopheryl acetate, Caprylyl glycol, Lactobacillus ferment [+/- may contain/peut contenir: CI 77891/titanium dioxide, CI 77491, CI77492, CI 77499/iron oxides, CI 77163/bismuth oxychloride].

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »