Sunar complex 5 600g

mliečna výživa (od ukonč. 36. mesiaca) (inov.2020) 1x600 g

Kód tovaru:

EAN: 8592084415839

17,42 € s DPH

Jednotková cena za kg29,03 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Sunar complex je rad mliečnej výživy pre dojčatá a malé deti, ktorá zaistí správny rast a harmonický vývoj vášho dieťaťa. Sunar complex 5 je určené pre dojčatá od ukončeného 36. mesiaca veku dieťaťa.

Detaily

Charakteristika: Sunar complex je vyvinutý podľa vzoru materského mlieka. Obsahuje unikátnu kombináciu látok prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku. Vápnik a vitamín D podporujú rast kostí. Mliečny tuk dodáva mlieku lahodnú chuť. Vďaka tomu bude mať dieťatko spokojné bruško a bude si tak môcť s vami užívať šťastné a spokojné chvíle bez plaču.

Nepoužívať: Ak je Vaše dieťa alergické na ktorúkoľvek zložku produktu.

Spôsob prípravy:

  • Starostlivo si umyte a osušte ruky. Sterilizujte cumlík, fľašu a krúžok tak, že ich ponoríte do vriacej vody na 10 minút.
  • V inej nádobe prevarte dojčenskú vodu, ochlaďte ju na 40 ° C a vlejte požadované množstvo do fľaše.
  • Naplňte odmerku vrchovato práškom, prebytok zarovnajte ostrím čistého noža a vsypte do fľaše požadovaný počet odmeriek. Dobre zatvorte a pretrepte.
  • Pred podávaním dieťaťu si skontrolujte na ruky, že teplota mlieka nie je vyššia ako 37 až 40 ° C. Počet mliečnych dávok v jedálničku klesá so zvyšujúcim sa počtom nemliečnych jedál. Pre zdravie dojčiat je dôležité správne dodržiavanie návodu na prípravu. Pri príprave používajte len priloženú odmerku, nemeňte pomer prášku a vody.

Skladujte v suchu pri teplote do 24 ° C a v dostatočnej vzdialenosti od tepelných zdrojov. Neskladujte v chladničke. Pre každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu. Nespotrebovanú porciu neuchovávajte a znova nepodávajte. Po príprave každej dávky balenie vždy starostlivo uzavrite a uložte na suchom a chladnom mieste. Obsah otvoreného balenia spotrebujte do 4 týždňov.

Rozpustný mliečny nápoj pre deti. Je určený na výživu detí od ukončeného 36. mesiaca veku dieťaťa. Mlieko pre batoľatá má byť súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa.

Dôležité upozornenie: Sunar complex 5 nie je určený na výživu dojčiat do 12 mesiacov.

Pre výživu novorodencov a dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko. Dojčenské mlieko by sa malo používať na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa.

Svetová zdravotnícka organizácia odporúča výhradné dojčenie do 6 mesiacov veku dieťaťa, a pokiaľ je to možné, pokračovať v dojčení až do dvoch rokov dieťaťa. Vždy majte na pamäti, že rozhodnutie prestať dojčiť môže byť nevratné. Prechod na dojčenské mlieko má i zvýšené finančné a sociálne dopady oproti dojčeniu. Pre zdravie dojčaťa je dôležité dôsledne dodržiavať odporúčaný postup prípravy a dávkovania a použitia dojčenskej výživy uvedený na obale. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Potravina na osobitné výživové účely. Batoľacia mliečna výživa v prášku.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »