Arpalit Neo šampón proti parazitom s bambusovým extraktom 250 ml

pre zvieratá, 1x250 ml

Kód tovaru: T00665

EAN: 8594013701877

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

8,96 € s DPH

Jednotková cena za liter35,83 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Arpalit Neošampón na umývanie srsti psov, mačiek. Arpalit Neo šampón s prídavkom vitamínov, bambusovým extraktom, olivového oleja a elastínu.

Detaily

Charakteristika: Jemný šampón na umývanie srsti kožušinových zvierat s ovicídnym a larvicídnym účinkom. Používa sa na ničenie bĺch, kliešťov, vší. Šampón umýva, čistí a ošetruje srsť zvieraťa. Obahuje vitamíny B3 a B5, nevysušuje a nedráždí pokožku, má neutrálne pH.

Nepoužívajte: Nepoužívajte pre choré zvieratá alebo alergické zviaratá, nepoužívať v období laktácie. Nepoužívajte pre mláďatá  mladšie ako 2 mesiace.

Upozornenie: Uchovávajte mimo dosah detí. Pri práci používajte ochranné rukavice. Po aplikácii si  umyte ruky vodou a mydlom.

Použitie: Primerané množstvo šampónu naneste na namočenú srsť a jemným masírovaním vytvorte bohatú penu. Pre mláďatá alebo malé zvieratá šampón použite zriedený vodou v pomere 1:2. Šampón nechajte cca 5 min pôsobiť a dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Srsť nechachajte voľne vyschnúť alebo vyfénujte. 

Zloženie: Aqua, Sodium Lauryl Ether Sulphate, Cocoamido Propyl Betaine, Glycerol, Coco-Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Alcohol denat., Dimethicone Copolyol, Hydroxyethylcellulose, Permethrine, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin, Phenoxycarb, Allantoin, D-panthenol, Niacinamide, Olea Europaea, Hydrolyzed Elastin, Bambusa vulgaris extract, Parfum, Basic yellow 57 (CI 12719), Acid blue 9 (CI 42090).

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »