Lacalut sensitive zubná pasta na citlivé zuby 75ml

1x75 ml

Kód tovaru: T01533

EAN: 4010439200885

4,40 € s DPH

Jednotková cena za liter58,69 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Lacalut sensitive zubná pasta na citlivé zuby a odhalené zubné kŕčky. Obsahuje nátriumfluorid a amínfluorid, ktoré ochraňujú odhalené a citlivé zubné kŕčky pred vonkajšími vplyvmi a zubným kazom. Lacalut sensitive zubná pasta sťahuje ďasná a zabraňuje krvácaniu ďasien.

Detaily

Charakteristika: Znižuje citlivosť na horúce, studené, sladké a kyslé podnety. Zubná pasta šetrne čistí citlivé zuby a bráni oderu skloviny.

Nepoužívať: U detí vo veku do 6 rokov sa používa množstvo pasty veľkosti hrášku. Dieťa si čistí zuby pod dohľadom dospelej osoby. V prípade alergie na zložky produktu. Ak prijímate fluór z iných zdrojov, použitie pasty konzultujte s lekárom.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: Zuby dôkladneme čistíme najmenej 2 krát denne, ideálne po každom jedle, primeraným množstvom pasty. Najlepšie je používať mäkkú zubnú kefku, ktorá nedráždi ďasná.

Zloženie: Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, PEG-32, Silica, Poloxamer 188, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Propylene Glycol, Sodium Fluoride, Aluminium Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Chlorhexidine Digluconate, Sodium Saccharin, Bisabolol, Limonene.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »