KOMPAVA BodyFit čokoláda 15 dávok

prášok, príchuť čokoláda 1x420 g

Kód tovaru:

EAN: 8586011210659

Doručenie do 7 pracovných dní

13,32 € s DPH

Jednotková cena za cps0,89 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 13 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 13 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,13 €.


O produkte

Výživový doplnok KOMPAVA BodyFit je vhodný ako náhrada stravy najmä pri redukcii tuku.KOMPAVA BodyFit je vhodný aj pre ženy začínajúce s cvičením na menší nárast svalov,ktoré následne vytesňujú a spaľujú nahromadený tuk.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok KOMPAVA BodyFit je vhodný ako náhrada stravy najmä pri redukcii tuku.KOMPAVA BodyFit je vhodný aj pre ženy začínajúce s cvičením na menší nárast svalov,ktoré následne vytesňujú a spaľujú nahromadený tuk.

Protein pre ženy KOMPAVA BodyFit obsahuje bioaktívne živiny s vysokou nutričnou hodnotou, ktoré dodávajú ženskému telu presne to čo potrebuje, tak aby jednak zasýtil a dodal všetky potrebné živiny. Ženy, ktoré sa rozhodnú vyformovať si postavu cvičením dosiahnu svojho cieľa jedine vypracovaním všetkých svalových skupín, ku ktorým im proteín KOMPAVA BodyFit s obsahom 40% bielkovín pomôže. Proteínový nápoj BodyFit je vhodný takisto pre ženy, ktoré nestíhajú s raňajkami, večerou alebo pracujú na zmeny a majú pocity hladu.

Diétny proteínový nápoj KOMPAVA BodyFit je vhodný: na reguláciu telesnej hmotnosti a aktívne spaľovanie uložených tukových buniek,vhodný na zasýtenie, zahnanie hladu počas dňa ale aj po cvičení na doplnenie proteínov,najefektívnejšie je spojenie so športovou aktivitou a pohybom.

Nepoužívať: U detí do 14 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Na úpravu telesnej hmotnosti – nahradiť dve denné jedlá (odporúčame miešať s čistou vodou)na udržanie telesnej hmotnosti a dodanie kvalitných živín – užívať 1 x denne,pre športovcov – po športovom výkone na doplnenie bielkovín,deti od 14 do 18 rokov 1–2× denne 1 dávku (28g prášku). Dodržujte doporučené dávkovanie!

Príprava: 28 g prášku (2 odmerky) rozmixujte v 200 ml vody alebo nízkotučného mlieka.

Zloženie: sušené odtučnené mlieko, srvátkový proteín, fruktóza, vláknina inulín, sójový proteín, rastlinné izoflavóny, biologická forma vápnika, vláknina, guarová guma, kyselina hydroxycitrónová (HCA), taurín, karboxymetylce­lulóza, aróma, oxid kremičitý, L-karnitín, mliečnan horečnatý, chlorid sodný, aspartám, mliečnan železnatý, enzýmy, kvasničný selén, laktát zinočnatý, vitamíny: C (k. L-askorbová), E (DL-a-tokoferylacetát),ni­acín (nikotínamid), B5 (D-pantotenát vápenatý), B6 (pyridoxínhydrochlo­rid), B2 (riboflavín), B1 (tiamín), B9 kyselina listová (kys.pteroylmo­noglutámová), H (D-biotín), B12 (kyanokobalamín), chrómium pikolinát, prírodné farbivá.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »