Zľava 8 eur na Sensibio+Hydrabio+Sebium
Bioderma Sébium Hydra 40 ml

Bioderma Sébium Hydra 40 ml

hydratačný krém 1x40 ml

Kód tovaru: T01327

EAN: 3401348840421

17,38 € s DPH

Jednotková cena za liter434,57 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Bioderma Sébium Hydra je krém na intenzívnu a upokojujúcu starostlivosť,obnovujúci hydratáciu a rovnováhu. Bioderma Sébium Hydra je určený pre mastnú pokožku, ktorá je prechodne vysušená alebo podráždená dermatologickou liečbou.

Detaily

Charakteristika: Všetky typy pokožky, dokonca aj mastná, si vyžadujú hydratáciu vzhľadom na občasné vysušenie a/alebo podráždenie (pod vplyvom špeciálneho ošetrenia, škodlivých vonkajších vplyvov...). Sébium Hydra je vyvinutý špeciálne na kompenzáciu tohto dočasného nerovnovážneho stavu. Hydratačné látky (glycerín) a reštrukturalizačné látky (ceramidy) v Sébium Hydra potláčajú proces olupovania pokožky a zmierňujú pocity pálenia. Silné upokojujúce látky (enoxolón, alantoín) zmierňujú začervenanie a upokojujú pokožku. Patentovaný prírodný komplex D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) zvyšuje toleranciu pokožky. Sébium Hydra obsahuje aj Fluidactiv® – exkluzívny patentovaný komplex biologicky regulujúci kvalitu mazu a zabraňujúci vzniku kožných nedokonalostí. 

Nepoužívať: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Návod na použitie: Ráno a/alebo večer – 7 dní v týždni naneste Bioderma Sébium Hydra na očistenú a osušenú pokožku (očistenú optimálne penivým gélom Sébium Moussant alebo Sébium H2O).

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), ETHYLHEXYL PALMITATE, DIPROPYLENE GLYCOL, XYLITOL, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GLYCYRRHETINIC ACID, ALLANTOIN, CERAMIDE 3, TOCOPHERYL ACETATE, ISOHEXADECANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYSORBATE 80, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, DODECYL GALLATE, PROPYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 217]

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »