Zľava 8 eur na Sensibio+Hydrabio+Sebium
Bioderma Sébium Global 30 ml

Bioderma Sébium Global 30 ml

Kód tovaru: T02380

EAN: 3401352018786

19,42 € s DPH

Jednotková cena za liter647,33 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bioderma Sébium Global je nová generácia v starostlivosti o mastnú pokožku s akné. Bioderma Sébium Global účinkuje rýchlo a zanecháva kožu jemnú a upokojenú.

Detaily

Charakteristika: Vďaka využívaniu najnovších dermatologických poznatkov je Sébium Global jedinou dermatologickou starostlivosťou, ktorá vďaka originálnemu patentu biologicky reguluje zloženie a kvalitu kožného mazu. Tým zabraňuje vzniku nedokonalostí a akné. Sébium Global je teda prvou starostlivosťou, ktorá rieši príčiny a následky akné. Vďaka unikátnej patentovanej kombinácii Bakuchiol + patent Fluidactiv sa pokožka učí regulovať kvalitu kožného mazu a pomer mastných kyselín, tak aby sa kvalita kožného mazu priblížila kvalite kožného mazu zdravej pokožky. Čím efektívne zabraňuje vzniku - akné -  vyrážok a čiernych bodiek. Kombináciou dermatologicky aktívnych zložiek, ako sú AHA estery, kyselina salicylová a kyselina citrónová,bránia hrubnutiu pokožky, odstraňujú vrchnú odumretú vrstvu buniek, a tým zabraňujú vzniku vyrážok, akné a čiernych bodiek. Glukonát zinku v spojení s enoxolónom upokojuje a zmierňuje začervenané spojené so zápalovým procesom.

Nepoužívať: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Návod na použitie: Ráno a/alebo večer – 7 dní v týždni: 

  • Aplikujte Sébium Global na pokožku očistenú prípravkom Sébium Moussant čistiaci penivý gél alebo Sébium H2O čistiaca a odličovacia micelárna voda.  
  • Vyvarujte sa kontaktu s očami.                                                                                                                                 
  • Ak príznaky pretrvávajú, poraďte sa so svojím lekárnikom alebo lekárom.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, C12-13 ALKYL LACTATE, DIPROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, CYCLOPENTASILOXANE, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERIN, ZINC GLUCONATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, SALICYLIC ACID, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SILICA, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, XANTHAN GUM, ARACHIDYL GLUCOSIDE, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, GLYCYRRHETINIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 60, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BAKUCHIOL, SQUALANE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 673]

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)