Zľava 8 eur na Sensibio+Hydrabio+Sebium
Bioderma Hydrabio pleťová maska 75 ml

Bioderma Hydrabio pleťová maska 75 ml

pleťová maska 1x75 ml

Kód tovaru: T02368

EAN: 3401343613730

EXSPIRÁCIA 30/09/2023

27,57 € s DPH

Jednotková cena za liter367,54 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Súvisiace akcie

O produkte

Bioderma Hydrabio Maska je jemná pleťová maska vyvinutá pre citlivú a dehydratovanú pokožku. Bioderma Hydrabio Maska je hypoalergénna a nespôsobuje tvorbu komedónov.

Detaily

Charakteristika: Každodenný stres, chladné počasie, znečistené ovzdušie, slnečné žiarenie, hormonálne zmeny, atď. narúšajú bunkovú aktivitu pokožky. Výsledkom je dehydratovaná, napnutá pokožka bez jasu. Aquagenium®, patent vyvinutý vo výskumných laboratóriách BIODERMA, ktorý obsahuje maska Hydrabio, napomáha pokožke aktivovať jej prirodzené hydratačné schopnosti tým, že stimuluje produkciu akvaporínov (vodných kanálikov v koži) a napomáha udržiavať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná na rovnováhu pokožky.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Návod na použitie: Večer – prvý týždeň aplikujte Bioderma Hydrabio masku denne, následne raz alebo dvakrát týždenne. Očistite tvár a krk Hydrabio mliekom alebo Hydrabio H2O a potom naneste hrubšiu vrstvu pleťovej masky. Nechajte pôsobiť 10 minút a zvyšky odstráňte vatovým tampónom.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, DICAPRYLYL ETHER, DIMETHICONE, XYLITOL, GLYCOL PALMITATE, CYCLOHEXASILOXANE, CORN STARCH MODIFIED, ARACHIDYL ALCOHOL, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, NIACINAMIDE, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, BEHENYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, TITANIUM DIOXIDE [NANO], ARACHIDYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, XANTHAN GUM, HEXYLDECANOL, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ALUMINA, STEARIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CHLORPHENESIN, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 536]

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »