Walmark UROVAL manosa AKUT 10 tbl

tbl 1x10 ks

Kód tovaru:

EAN: 8596024012973

10,29 € s DPH

Jednotková cena za tbl1,03 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok UROVAL manosa AKUT obsahuje D- manózu a vysoko koncentrovaný extrakt z brusníc. UROVAL manosa AKUT znemožňuje baktériám Escherichia coli (spôsobujú zápal močových ciest) prichytiť sa na stene močových ciest.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok Uroval® manosa (výrobok s nižšou koncentráciou aktívnych zložiek) bol klinicky testovaný. Viac informácií a výsledky klinického hodnocenia nájdete na www.valosun.com.

Aktívne látky:

  • Vysoko účinné zložky brusnice (proanthokyanidíny) a D-manóza sa po požití ľahko vstrebávajú do krvi, z krvi sú filtrované obličkami do moču, kde znemožňujú baktériám typu Escherichia coli prichytiť sa na povrchu stien močových ciest.
  • Koncentrovaný a kvalitný extrakt brusnice (Vaccinium macrocarpon) garantuje príjem 50 mg proanthokyanidínov v dennej dávke 2 tabliet.

Nepouživať: Ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku,ako náhrada pestrej stravy,deti do 3 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok je vhodný pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: 1-2 tablety denne. Tabletu zapite dostatočným množstvom vody či iného nápoja. Pri ťažkostiach močových ciest a močového mechúra sa odporúča zvýšený príjem tekutín! Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Zloženie:    

1 tableta Obsah v dennej dávke (2 tablety)
D- manóza 750 mg 1500 mg
Busnicový extrakt 250 mg (zodpovedá 25 mg PAC*) 500 mg (zodpovedá 50 mg PAC*)

* PAC - proanthokyanidíny              

Zoznam zložiek: D-manóza, Vaccinium macrocarpon (extrakt), želatína, mikrokryštalická celulóza (protihrudkujúca látka), polyvinylpyrrolidon (zahusťovadlo), stearan horečnatý (protihrudkujúca látka).

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »