Generica Calcium pantothenicum masť 30 g

Emollient s extra mandľovým olejom 1x30 g

Kód tovaru:

EAN: 8588003769756

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

3,24 € s DPH

Jednotková cena za kg108,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Calcium pantothenicum masť je určená pre starostlivosť o suchú a extrémne suchú pokožku pri kožných ochoreniach, ako sú ekzémy, psoriáza a kožné zápaly.Calcium pantothenicum masť regeneruje pokožku so sklonom k vzniku prasklín, šúpaniu sa a tvorbe šupín.

Detaily

Charakteristika: Calcium pantothenicum masť je určená pre starostlivosť o suchú a extrémne suchú pokožku pri kožných ochoreniach, ako sú ekzémy, psoriáza a kožné zápaly.Calcium pantothenicum masť regeneruje pokožku so sklonom k vzniku prasklín, šúpaniu sa a tvorbe šupín.Obsahuje tri aktívne zložky, ktoré pomáhajú regenerovať poškodenú pokožku.

Calcium pantothenicum 5 % – soľ kyseliny pantoténovej je nevyhnutná na regeneráciu pokožky. Má pozitívne účinky na hojenie rán, jaziev a popálenín, podporuje epitelizáciu pokožky a má protizápalový účinok.

Urea – je látka, ktorá sa prirodzene nachádza v pokožke a zabezpečuje hydratáciu pokožky. Znižuje stratu vlhkosti cez pokožku a viaže vodu, tým udržiava vlhkosť pokožky. Navyše urýchľuje regeneráciu kožných buniek a tým posilňuje bariérnu funkciu pokožky, ktorá bráni prieniku cudzích látok do organizmu.

Sladký mandľový olej – je vynikajúci zmäkčovač kože s hydratačnými účinkami. Ako zmäkčovadlo vyživuje a zjemňuje pleť a pomáha ju udržať hladkú.

Udržiava správnu rovnováhu vlhkosti v pokožke, čo je rozhodujúce v starostlivosti o suchú pokožku. V prípade suchej a extrémne suchej pokožky mandľový olej takisto zmierňuje svrbenie a podráždenie pokožky.

Nepoužívať: Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Calcium pantothenicum masť Generica poskytuje dlhodobú hydratáciu vytvorením ochranného filmu na pokožke, ktorý udržiava vlhkosť dlhodobo v pokožke. Aplikujte 1× – 2× denne, predovšetkým na noc, do 20 minút po umytí.

Zloženie: Aqua, Petrolatum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Urea, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Calcium Pantothenate, Cholesterol, Glycerin, Lactic Acid, Parfum, Methylisothiazolinone (and) Ethylhexylglycerin (and) Aqua.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!



Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »