Bepanthen Baby masť 100 g

masť 1x100 g

Kód tovaru: T06708

EAN: 5908229301722

15,08 € s DPH

Jednotková cena za kg150,82 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Bepanthen Baby masť obsahuje provitamín B5 - dexpanthenol. Provitamín B5 zľahka napomáha prirodzenej regenerácii pokožky a zachováva ju jemnú, hladkú a hydratovanú. Bepanthen Baby masť nie je parfumovaný, neobsahuje konzervanty a dezinfekčné látky a je klinicky overené, že chráni pred príčinami vzniku zaparenín. Taktiež je účinný pri ošetrení prsných bradaviek počas dojčenia.

Detaily

Charakteristika: Bepanthen sa používa na prevenciu vzniku zaparenín (plienkovej dermatitídy) a na ošetrenie prsných bradaviek počas kojenia (preventívna starostlivosť alebo liečba ragád, trhliniek). Bepanthen masť v ochrane pred príčinami vzniku zaparenín účinkuje dvoma spôsobmi:

1)Napomáha prirodzenej regenerácii pokožky: Bepanthen masť obsahuje provitamín B5, ktorý zľahka napomáha prirodzenej regenerácii citlivej pokožky a zachováva ju jemnú, hladkú a hydratovanú. Navyše Bepanthen zadržiava v pokožke jej prirodzenú vlhkosť, a zabezpečuje tak optimálne podmienky na regeneráciu jemnej pokožky vášho bábätka.

2)Chráni: Je klinicky overené, že Bepanthen účinkuje vytvorením dlhotrvajúcej priehľadnej vrstvy, a chráni tak aj tú najcitlivejšiu pokožku pred podráždením a trením. Obsah olejov i vody udržiava pokožku zdravú a hydratovanú, čo je veľmi dôležité na zachovanie jej prirodzenej obranyschopnosti.

Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky produktu. Na sliznice a otvorené rany.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok sa môže používať počas tehotenstva a v období dojčenia na šetrenie prsných bradaviek. Vďaka šetrnému zloženiu si pred kojením mamička nemusí umývať ošetrenú bradavku.

Použitie: Prevencia zaparenín: Po každej výmene plienky naneste na čistý a suchý zadoček vášho bábätka tenkú vrstvu Bepanthenu. Bepanthen poskytuje zvýšený komfort pre dieťa i matku, pretože nie je lepkavý a ľahko sa zmýva.

Ošetrenie bradaviek:Po každom kojení si bradavku a prsný dvorec umyte čistou vodou a ošetrite Bepanthenom.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

 

 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »