TENA Flex Super Medium absorpčné nohavičky s rýchloupínacím pásom 30 ks

inkontinenčné nohavičky s rýchloupevňovacím pásom (inov.2022) 1x30 ks

Kód tovaru: B50484

EAN: 7322541410937

20,95 € s DPH

Jednotková cena za ks0,70 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 20 vernostných bodov. Za obsah košíka získate celkovo 20 bodov, ktoré môžu byť prevedené na zľavový kupón v hodnote 0,20 €.


O produkte

TENA Flex Super absorpčné nohavičky sú určené pre starostlivosť o inkontinentného pacienta. TENA Flex Super znižujú riziko namáhania chrbtice opatrovateľov a aj pre nositeľa je výmena menej rušivá.

Detaily

Charakteristika: Absorpčné nohavičky s rýchloupínacím pásom, ktorý výraznou mierou zjednodušuje a uľahčuje prácu ošetrujúcemu. Obsahujú vrstvu, ktorá umožňuje cirkuláciu vzduchu a tým ochraňuje pokožku. Boky a stehná sú nezakryté, čo predchádza odieraniu a poteniu. Absorpčné nohavičky sú opatrené elastickými pásmi, indikátorom vlhkosti a bariérou proti pretečeniu tekutiny. Zaoblené elastické nožné časti zaisťujú pohodlné priľnutie okolo nôh. Obvod bokov: 105-135 cm, savosť: 3430 ml.

  • Absorpčné nohavičky sú určené pre starostlivosť o inkontinentného pacienta.
  • Obsahujú absorpčný systém pre rýchle odvedenie a zadržanie tekutiny a zamedzenie nežiaducich pachov.
  • Sú navrhnuté tak, aby minimalizovali zdvíhanie pacienta, znižujú riziko namáhania chrbtice opatrovateľov a aj pre nositeľa je výmena menej rušivá.
  • Umožňujú cirkuláciu vzduchu, zvyšujú pohodlie používateľa a redukujú kožné problémy.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Absorpčné nohavičky sa obliekajú rovnako ako bežná spodná bielizeň. Nohavičky sa svojpomocne aplikujú v stoji alebo za pomoci druhej osoby ( ošetrovateľa), v ležiacej polohe. Upínajú sa rýchloupínacím pásom. Pomôcku je potrebné meniť podľa potreby niekoľkokrát denne. Indikátor vlhkosti ukazuje, kedy je potrebné pomôcku vymeniť. Používajú sa spôsobom ilustrovaným na obale.  

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »