Imunit Hliva ústricová 150 +60 tbl

cps 150+60 zadarmo (210 ks)

Kód tovaru:

EAN: 8594059732231

30,90 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,52 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Imunit Hliva ústricová podporuje normálnu funkciu imunitného systému (selén). Imunit Hliva ústricová prispieva k normálnej funkcii štítnej žľazy (selén),ochrane buniek pred oxidatívnym stresom (selén).

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok Imunit Hliva ústricová podporuje normálnu funkciu imunitného systému (selén). Imunit Hliva ústricová prispieva k normálnej funkcii štítnej žľazy (selén),ochrane buniek pred oxidatívnym stresom (selén).

Hliva ustricová Imunit je doplnok stravy s obsahom jemne pomletej sušené tkaniva hlivy ustricovej , vďaka čomu prípravok obsahuje všetky účinné látky ako samotná huba .

Hliva ustricová ( Pleurotus ostreatus ) je pomerne chladnomilná huba , pretože jej plodnice v prírode nachádzame v októbri a novembri , menej často v apríli . Nájdeme ich na pňoch i kmeňoch listnatých stromov . Klobúky hlivy ustricovej svojou farbou aj tvarom pripomínajú väčšie ustrice , odtiaľ pochádza aj druhové pomenovanie .

Klobúky rastú ako u väčšiny ostatných hlivy nad sebou v trsoch , radách alebo vrstvách nad sebou . Trsy plodníc môžu dosahovať hmotnosti aj niekoľ.Klobúky rastú ako u väčšiny ostatných hlivy nad sebou v trsoch , radách alebo vrstvách nad sebou . Trsy plodníc môžu dosahovať hmotnosti aj niekoľkých kilogramov.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku.Nie je vhodné pre deti do 3 rokov . Ukladať mimo dosahu detí ! Nie je náhradou pestrej stravy . Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie .
Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie : 2 tobolky denne - po jedle , 1 kapsulu ráno a 1 večer .

Zloženie : Jemne pomletá sušená tkanivo hlivy ustricovej ; sladidlo : dextróza ; modifikované škroby a zahusťovadlá : mikrokryštalická celulóza ; lubrikant : stearan horečnatý ; selén ( seleničitan sodný ) ; želatína ( kapsula ).

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 100

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »