URGO CORICIDE Na kurie oká 12ks

náplasť 1x12 ks

Kód tovaru:

EAN: 3546895509282

7,35 € s DPH

Jednotková cena za ks0,61 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

URGO CORICIDE Na kurie oká slúži na lokálne ošetrenie kurích ôk a mozoľov.URGO CORICIDE Na kurie oká sú náplasti určené na lokálne ošetrenie kurích ôk a mozoľov s obsahom kyseliny salicylovej (32mg),ochranný krúžok je súčasťou náplasti, je mäkký a zabraňuje podráždeniu, kyselina salicylová pôsobí na stvrdnutú kožu.

Detaily

Charakteristika: URGO CORICIDE Na kurie oká slúži na lokálne ošetrenie kurích ôk a mozoľov.URGO CORICIDE Na kurie oká sú náplasti určené na lokálne ošetrenie kurích ôk a mozoľov s obsahom kyseliny salicylovej (32mg),ochranný krúžok je súčasťou náplasti, je mäkký a zabraňuje podráždeniu, kyselina salicylová pôsobí na stvrdnutú kožu.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • Anton Panak sa pýta

    08.10.2017
    Aký dlhý čas môžem mať náplasť nalepenú na nohe ? 1 deň, či 2,3 ..... dni ?
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, odporúčame aplikáciu na noc, prípadne na 1 deň. Následne je dobré náplasť zlepiť a podľa potreby nalepiť opakovane. U jednoduchších prípadov zvykne náplasť zabrať už po 1 aplikácii. Pekný deň. Lieky24.sk

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »