HEMOSTOP GÉL MAX - DA VINCI 75 ml

stop hemoroidom 1x75 ml

Kód tovaru:

EAN: 8594059734976

8,78 € s DPH

Jednotková cena za liter117,07 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

HEMOSTOP GÉL je účinný prírodný prípravok s vyváženým zložením extraktov bylín s protizápalovým a antimikrobiálnym účinkom. HEMOSTOP GÉL obsahuje Allantoin (dôležitý pre svoje regeneračné účinky) a štandardizované extrakty z dubovej kôry, ľubovníka a Aloe Vera complex s obsahom rastlinných výluhov.

Detaily

Charakteristika: Hemostop gél MAX - zdravotnícka pomôcka pri hemoroidoch s obsahom 12 rastlinných extraktov: dubovej kôry (Quercus robur),
boswéllie (Boswellia serrata), ľubovníkovej vňate (Hypericum perforatum), vňate Očianky Rostkovovej (Euphrasia Rostkoviana), nechtíkového kvetu (Calendula offi cinalis), rebríčkovej vňate (Achillea millefolium), kvetu fi alky (Viola odorata), skorocelového listu (Plantago lanceolata), kvetu slezu (Malva mauritiana), bazového kvetu (Sambucus nigra), prasličkovej vňate (Equisetum arvense),
listu aloe (Aloe vera). Hemostop gél MAX je určený k aplikácii na konečník a okolie konečníka:

  • pri poruchách sliznice konečníka spojených so vznikom hemoroidov,
  • pri svrbení, štípaní a pálení konečníka,
  • pri zaparení a popraskaní sliznice a okolia konečníka,
  • prípravok je šetrný, nešpiní a nedráždi.

Po nanesení na konečník vytvára hydratačnú, zvláčňujúcu, upokojujúcu, regeneračnú, chladivú a čistiacu hydrogélovú vrstvu. Hydrogélová vrstva vytvára na konečníku priaznivé podmienky pre aktiváciu prirodzených regeneračných a protizápalových procesov.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,ako náhradu pestrej stravy,deti do 18 rokov ak nie je uvedené inak.

Tehotenstvo a dojčenie: Vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy.

Spôsob použitia: Spôsob použitia: 2-3krát denne naneste primerané množstvo gélu na postihnutý konečník. Odporúčaná doba aplikácie je 5-10 dní. Aplikovať na čistú sliznicu konečníka. Určené na vonkajšie použitie.

Zloženie: Dubová kôra,Aloe Vera,Allantoin.

 

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »