ACIFEIN 10 tbl

tbl (blis.PVC/Al) 1x10 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594002959005

3,08 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,31 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Acifein je liek,ktorý sa užíva pri bolestiach hlavy, kĺbov a svalov, zubov, nervov a pri ochoreniach dýchacích ciest chrípkového charakteru.Acifein obsahuje kofeín,ktorý zlepšuje psychickú aktivitu, odstraňuje únavu a zvyšuje účinky látok proti bolesti.Liek môžu užívať dospelí i mladiství od 15 rokov.

 

Detaily

Indikácie: Acifein je liek,ktorý sa užíva pri bolestiach hlavy, kĺbov a svalov, zubov, nervov a pri ochoreniach dýchacích ciest chrípkového charakteru.Acifein obsahuje kofeín,ktorý zlepšuje psychickú aktivitu, odstraňuje únavu a zvyšuje účinky látok proti bolesti.Liek môžu užívať dospelí i mladiství od 15 rokov.


Kontraindikácie: Keď viete, že ste alergický (precitlivený) na liečivá alebo na ktorúkoľvek z ďalších zložiek Acifeinu,pri chorobnej krvácavosti,pred plánovaným chirurgickým zákrokom spojeným so zvýšenou krvácavosťou,keď máte vredovú chorobu žalúdka alebo čriev,pri ochoreniach obličiek a pečene.


Tehotenstvo a dojčenie:Skôr ako začnete užívať akýkoľvek liek, poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.Acifein sa nesmie užívať v posledných troch mesiacov tehotenstva. V prvej a druhej tretine tehotenstva môže byť liek podávaný len na odporúčanie lekára, ktorý má zvážiť pomer rizika a prínosu.Acifein sa výnimočne môže užívať počas dojčenia. Pokiaľ ho užívate dlhšie obdobie alebo vo vysokých dávkach, dojčenie je potrebné prerušiť, pretože kyselina acetylsalicylová prechádza do materského mlieka.


Dávkovanie: Dávkovanie je vždy individuálne. Ak lekár neodporúča inak, užívajú sa zvyčajne pri bolesti 1-2 tablety, ďalej podľa potreby niekoľkokrát denne, zvyčajne do dávky 3-6 tabliet denne.O vhodnosti súčasného užívania lieku Acifein s inými liekmi sa poraďte s lekárom. Bez porady s lekárom sa neodporúča Acifein užívať dlhšie ako 10 dní. Ak bolesť neustúpi do 5 dní, prípadne sa zhorší alebo sa vyskytnú nežiaduce účinky alebo iné nezvyčajné reakcie, poraďte sa o ďalšom užívaní lieku s lekárom.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka acidum acetylsalicylicum,paracetamolum,coffeinum anhydricum
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 250 mg,200 mg,50 mg
Lieková forma tablety
Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »