FRONTLINE COMBO Spot-on pre mačky 1x0,5 ml

sol (na kožu) 1x0,5 ml

Kód tovaru: T01473

EAN: 3661103023029

Tento produkt už nie je dostupný

14,18 € s DPH

Jednotková cena za liter28 350,00 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Veterinárny liek FRONTLINE COMBO Spot pre mačky je určený na liečbu a prevenciu napadnutia blchami a kliešťami len u mačiek.FRONTLINE COMBO Spot pre mačky zabraňuje množeniu bĺch potlačením vývoja vajíčok lariev a ich vývojových štádií vyvinutých z vajíčok nakladených dospelými blchami po dobu 6 týždňov po aplikácii.

Detaily

Indikácie: Liečba a prevencia napadnutia blchami ( Ctenocephalides felis ) a kliešťami ( Rhipicephalus spp . , Dermacentor spp . , Ixodes spp .).Liečba a kontrola alergie na blšie uhryznutie ( FAD ) u mačiek . Zabránenie množeniu bĺch potlačením vývoja vajíčok,lariev a ich vývojových štádií vyvinutých z vajíčok nakladených dospelými blchami po dobu 6 týždňov po aplikácii.Prevencia a liečba napadnutia všami u mačiek .

Kontraindikácie: Neaplikujte mačiatkam mladším 8 týždňov a / alebo vážiacim menej ako 1 kg . Neaplikujte chorým zvieratám ( celkové ochorenie , horúčka ) alebo zvieratám v rekonvalescencii . Nepoužívajte u králikov z dôvodu nebezpečenstva nežiaducich reakcií až úhynu. Prípravok nepoužívať u fretiek mladších ako 6 mesiacov.

Gravidita, laktácia: Použitie počas gravidity a laktácie FRONTLINE Combo Spot On Cat možno aplikovať gravidným mačkám a mačkám v laktácii .

Bezpečnostné opatrenia: Tento liek môže spôsobiť podráždenie sliznice a očí . Vyhnite sa preto kontaktu tohto lieku s ústami a očami . Zvieratá alebo osoby , u ktorých je známa precitlivenosť na insekticídy alebo alkohol , by nemali prísť do kontaktu s FRONTLINE Combo Spot On . Dbajte na to , aby nedošlo ku kontaktu prsta s obsahom . Ak k nemu dôjde , umyte si ruky vodou a mydlom . V prípade náhodného zásahu oka opatrne vypláchnite oko čistou vodou . Po použití si umyte ruky . Nemanipulujte s ošetrenými zvieratami a zamedzte deťom hrať sa s nimi , pokiaľ aplikovaný prípravok nezaschne . Odporúča sa neodporúča ošetrenie počas dňa , ale až podvečer , a nedovoliť čerstvo ošetreným zvieratám spať s ich vlastníkmi , najmä deťmi . Nefajčite , nepite ani nejedzte počas aplikácie prípravku .

Spôsob podania: Jedna pipeta s obsahom 0,5 ml pre jednu mačku , čo zodpovedá minimálnej odporúčanej dávke 5mg/kg fipronilu a 6mg/kg ( S ) - metoprénu , vonkajšou aplikáciou na kožu . Vzhľadom k absencii štúdií týkajúcich sa bezpečnosti lieku je minimálny interval medzi aplikáciami 4 týždne . Jedna pipeta s obsahom 0,5 ml pre jednu fretku , vonkajšou aplikáciou na kožu . Minimálny interval medzi aplikáciami 4 týždne . Spôsob podania : Kožné použitie. Držte pipetu kolmo hore . Dvakrát kliknite na zúženú časť pipety a uistite sa , že obsah zostal v hlavnej časti pipety . Odlomte hrot . Rozhrňte srsť zvieraťa v oblasti bázy krku pred lopatkami , až je vidieť kože . Priložte hrot pipety na kožu a niekoľkokrát stlačte tak , aby sa obsah vyprázdnil priamo na kožu v jednom mieste .

Najvhodnejšia doba aplikácie je večer, aby prípravok počas noci zaschol a nedošlo ku kontaktu so zvieraťom.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u veterinárneho lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »