Arko DEFENSES Adult 7 dávok

sus por 1x7 lag

Kód tovaru:

EAN: 3578833339019

22,37 € s DPH

Jednotková cena za cps3,20 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Arko DEFENSES Adult obsahuje overené prírodné zložky, ktoré prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému.Výživový doplnok Arko DEFENSES Adult stačí užívať  iba 7 dní pre maximálny účinok počas celého mesiaca.

Detaily

Charakteristika:Výživový doplnok Arko DEFENSES Adult obsahuje overené prírodné zložky, ktoré prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému.Výživový doplnok Arko DEFENSES Adult stačí užívať  iba 7 dní pre maximálny účinok počas celého mesiaca.

Návod na použitie: Súčasťou balenia je nástroj na otváranie. To uľahčuje aj stlačenie uzáveru. Stlačenie uzáveru je potrebné, pretože tým sa v ňom otvorí viečko a obsah sa z uzáveru vysype do roztoku. Pri stlačení uzáveru môže dôjsť k miernemu úniku prášku.Umiestnite zariadenie na otváranie na uzáver. Pevne zatlačte smerom dole tak, aby ste počuli dvakrát kliknutie.Vyberte zariadenie na otváranie a dôkladne pretrepte.Otvorte uzáver a vypite.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,ako náhradu pestrej stravy,deti do 18 rokov ak nie je uvedené inak.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1 dávka denne pri raňajkách,7 dní za sebou,od 6 rokov.

Zloženie:10 miliárd baktérií mliečneho kvasenia, Betaglukán, Kolostrum, Minerály selén a zinok,Vitamín D7, samostatných pitných dávok v balení na intenzívny 7-dňový program s lahodnou, sladkou, jahodovou príchuťou.



Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 7

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »