Walmark UROVAL manosa + enzýmy 30 tbl

tbl 1x30 ks

Kód tovaru:

EAN: 8596024013079

12,62 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,42 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Uroval manosa + enzýmy obsahuje účinné zložky brusnice (proanthokyanidíny) a D-manózu a protizápalové enzýmy bromelain a trypsín. Uroval manosa + enzýmy znemožňuje baktériám typu Escherichia coli prichytiť sa na povrchu stien močových ciest.

Detaily

Charakteristika: Prípravok Uroval® manosa + enzýmy obsahuje jedinečnú kombináciu účinných zložiek - kvalitný extrakt kanadskej brusnice s vysokým obsahom proanthokyanidínov (PAC), monosacharid D-manózu a protizápalové enzýmy bromelain a trypsín. Prípravok je vhodný tiež na dlhodobé užívanie.
Aktívne látky:

  • Vysoko účinné zložky brusnice (proanthokyanidíny) a D-manóza sa po požití ľahko vstrebávajú do krvi, z krvi sú filtrované obličkami do moču, kde znemožňujú baktériám typu Escherichia coli prichytiť sa na povrchu stien močových ciest. Koncentrovaný a kvalitný extrakt brusnice (Vaccinium macrocarpon) garantuje príjem 36 mg proanthokyanidínov v dennej dávke 5 tabliet.
  • Enzýmy bromelaín a trypsín patria do skupiny enzýmov tzv. proteáz. Trypsín (serínová proteáza) je jedným z tráviacich enzýmov nachádzajúcich sa v dvanástniku. Bromelaín (cysteínová proteáza) sa získava z ananásu. Obsiahnuté enzýmy podporujú účinky D-manózy a proanthokyanidínov.

Nepoužívať: Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,ako náhradu pestrej stravy,deti do 18 rokov ak nie je uvedené inak.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Dospelí užívajú 1 tabletu ráno, 2 tablety na poludnie a dve tablety večer, 20 minút pred jedlom. Tabletu zapite dostatočným množstvom vody. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť.

Zloženie:    

Obsah v 1 tablete Obsah v dennej dávke (5 tabliet)
D-manóza              100 mg 500 mg
Bromelaín 100 mg 500 mg
Brusnicový extrak 72 mg (zodpovedá 7,2 mg PAC*) 360 mg (zodpovedá 36 mg PAC*)
Trypsín 50 mg 250 mg

* PAC - proanthokyanidíny

Prídavné látky: mikrokryštalická celulóza, stearan horečnatý (protihrudkujúce látky), glycerín (poťahová látka).

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »