Barnys HerpeNorm Plus 10 cps

cps 1x10 ks

Kód tovaru:

EAN: 621629902409

8,10 € s DPH

Jednotková cena za cps0,81 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Barnys HerpeNorm Plus obsahuje kombináciu aminokyseliny L-lyzín a zinku. Barnys HerpeNorm Plus prispieva k správnej funkcii imunitného systému.

Detaily

Charakteristika: Barny´s Herpenorm Plus je kombinovaný výživový doplnok esenciálnej aminokyseliny L-lyzínu a minerálnej látky zinku.

  • Zinok prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému a  zohráva úlohu v procese delenia buniek.

Nepoužívajte: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy! Výrobok nie je určený deťom do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: O užívaní v priebehu tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojim ošetrujúcim lekárom.

Dávkovanie: 1 kapsula 2x za deň. Deti od 3 rokov polovičná dávka. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť.

Zloženie: 1 kapsula obsahuje: L-lyzín 475 mg, Zinok (glukonan zinočnatý) 2,9 mg (29% DDD). Ďalšie zložky: emulgátor – mikrokryštalická celulóza, emulgátor – stearan horečnatý, protihrudkujúca látka –oxid kremičitý, želatínové kapsule Capsugel.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 5

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »