Rennie Ice bez cukru 48 tbl

tbl mnd 1x48 ks

Kód tovaru:

EAN: 8590322001431

10,74 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,22 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Rennie Ice bez cukru slúžia ako symptomatická liečba pálenia záhy. Rennie Ice bez cukru pomáha pri ťažkostiach spojených s prekyslením žalúdka.

Detaily

Charakteristika: Rennie Ice bez cukru slúžia ako symptomatická liečba pálenia záhy.Rennie Ice bez cukru pomáha pri ťažkostiach spojených s prekyslením žalúdka.

Nepoužívajte: Nie je určené pre deti mladšie ako 12 rokov.Neužívajte viac ako 11 tabliet denne.Neužívajte dlhšie ako 2 týždne bez prerušovania.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Užíva sa perorálne v množstve 1-2 tablety v jednej dávke, najlepšie jednu hodinu po jedle a pred spaním, ale tiež kedykoľvek v prípade pálenia záhy alebo žalúdočných ťažkostí spojených s prebytkom kyseliny. Tablety je možné cmúľať alebo žuť. Neužívať viac ako 11 tabliet denne. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Uhličitan vápenatý,uhličitan horečnatý,sorbitol,predželatinovaný kukuričný škrob,zemiakový škrob,mastenec,magnéziumstearát,tekutý parafín,chladivá príchuť,mätová príchuť,sacharín sodný.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 40

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »