ADENOL kvapky proti chrápaniu 10 ml

1x10 ml

Kód tovaru: P73888

EAN: 7640119230269

11,11 € s DPH

Jednotková cena za liter1 111,32 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

ADENOL kvapky je prípravok zabraňujúci chrápaniu.Prípravok ADENOL kvapky obsahuje výťažky z prírodných látok a zaručuje Vám aj Vášmu okoliu kľudný, nepríjemným chrápaním nerušený spánok.

Detaily

Charakteristika: ADENOL kvapky je prípravok zabraňujúci chrápaniu. Prípravok ADENOL kvapky obsahuje výťažky z prírodných látok a zaručuje Vám aj Vášmu okoliu kľudný, nepríjemným chrápaním nerušený spánok.

Tehotenstvo a dojčenie: Ak ste alergická na ktorúkoľvek zložku poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Nežiaduce účinky: Nežiaduce účinky nie sú známe.

Upozornenie: Adenol by nemali používať osoby precitlivené na niektorú zložku prípravku. Nepoužívať u detí mladších ako 3 roky. Je potrebné zabrániť priamemu vniknutiu prípravku do očí.

Použitie a dávkovanie:
Tesne pred spaním nakvapkajte na čistú vreckovku 2-3 kvapky Adenolu, priložte k nosu a hlboko niekoľkokrát vdýchnite. Potom nakvapkajte 4-5 kvapiek Adenolu na vankúš chrápajúcej osoby. Pre ľudí, ktorí spia na chrbte môže byť účinné použitie na pyžamo v blízkosti tváre. Prípravok po odparení nezanecháva škvrny.

Klinické testy prevedené v Taliansku preukázali účinnosť prípravku. V 50% prípadov chrápanie skončilo už prvú noc, u 20% po  2-3 dňoch a u 29% po 10-15 dňoch.

Zloženie: Rastlinné éterické oleje – Eukalyptu, Materina dúška, Aníz hviezdicovitý, Medovka lekárska, Bergamón, Citrón, Levandula lekárska, Cyprus, Koriander siaty, Rímsky kmín, Citrónová tráva, Pomaranč, Bazalka pravá,Rozmarín lekársky, Mandarinka, Mäta pieporná.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »