AURECON plus Ušné sviečky 2ks

(inov.12/2021) 1x2 ks

Kód tovaru:

EAN: 8588003944740

6,55 € s DPH

Jednotková cena za ks3,28 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

AURECON plus Ušné sviečky majú priaznivý vplyv pri bolestiach v ušiach,dlhotrvajúcich bolestiach uší a hlavy.AURECON plus Ušné sviečky pomáhajú pri miernych formách zápalu stredného ucha, svrbení v uchu, hučaní v ušiach, pri pocite tlaku v ušiach a hlave, migréne.

Detaily

Charakteristika:AURECON plus® Ušné sviečky majú priaznivý vplyv pri bolestiach v ušiach,dlhotrvajúcich bolestiach uší a hlavy.AURECON plus® Ušné sviečky pomáhajú pri miernych formách zápalu stredného ucha, svrbení v uchu, hučaní v ušiach, pri pocite tlaku v ušiach a hlave, migréne, akútnej  a chronickej nádche, poruchách čuchu, zápale mandlí, podráždenosti a stresových symptómoch ako dôsledok vegetatívnych porúch, nedostatočnom prekrvení ucha,  energetickom posilnení pri nedoslýchavosti, lokálnej a reflexnej aktivácii látkového a lymfatického obehu, stimulácii energetického toku, celkovom posilnení imunitného systému organizmu.

Návod na použitie:

  1. Nasuňte priložený papierový krúžok na sviečku a zapálte ju na širšom konci.
  2. Položte hlavu do vodorovnej polohy a zasuňte sviečku užším koncom do ucha. Dbajte na správnu polohu sviečky.
  3. Akonáhle sviečka dohorí do 2/3 od zapáleného konca k papierovému krúžku, vyberte ju a uhaste v pripravenom pohári vody. Horenie trvá 6-7 minút. Optimálna dĺžka ušnej sviečky Aurecon plus bola pri výskumoch stanovená na cca 20 cm +10% a s priemerom na hornom konci cca 20 mm. S týmito rozmermi sa dosiahne po zapálení správna rovnováha horenia.

 

Čistenie sa prevádza v oboch ušiach, postupne, lebo  pri aplikácii dochádza k vyrovnaniu tlaku cez Eustachovu trubicu v celej oblasti hlavy a krku.
Doporučujeme prevádzať preventívne čistenie 1x mesačne. Preventívna kúra by sa mala vykonať 3 po sebe nasledujúce dni.
Prípravok je určený všetkým, ktorí chcú vykonať vnútorné vyčistenie ucha, alebo chcú odstrániť z ucha prekážajúcu vodu po kúpeli v mori alebo v bazéne. Použitie prípravku môže byť priaznivé pre osoby, ktoré pracujú v prašnom prostredí, pre osoby trpiace tlakom v ušiach po cestovaní lietadlom, alebo pobytu na horách.

Ušné sviečky AURECON plus nemajú rovnaký tvar, nakoľko sú vyrábané ručne.

Nežiaduce účinky: Nie sú známe. Prípravok nedoporučujeme používať pri perforácii ušného bubienka a alergii na obsiahnuté látky. Pred aplikáciou sa treba poradiť s lekárom a v prípade akejkoľvek patológie ucha alebo pretrvávajúceho ušného mazu.

Zloženie:
Bavlna, včelí vosk, parafín, plastová ochranná vložka Aurecon systém.

Upozornenie: Sviečku používajte zásadne za pomoci druhej osoby! Pri horení dbajte na bezpečnosť! Nepoužívať pri ušných ochoreniach! Nepoužívať u detí mladších ako 6 rokov! Čistenie uší detí vykonávajte vždy za prítomnosti dospelej osoby!Pri použití sviečky si chráňte vlasy uterákom! Sviečku netlačte hlboko do ucha!Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »