Espumisan Easy granulát 14 vreciek

granulát 14x0,8 g

Kód tovaru:

EAN: 4013054018514

5,39 € s DPH

Jednotková cena za ks0,39 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Zdravotnícka pomôcka Espumisan Easy účinne uvoľňuje plynatosť, nadúvanie, pocit plnosti, škvŕkanie. Espumisan Easy je moderný prípravok v jednorázových vrecúškach s rýchlym nástupom účinku. Vhodný pre dospelých a deti od 6 rokov, i pre diabetikov.

Detaily

Charakteristika: Espumisan Easy je granulát určený na rozpúšťanie v ústach. Účinná látka simetikón vo vysokej koncentrácii spôsobuje rozpad plynových bublín v mase potravy a v hliene tráviaceho traktu. Plyn uvoľnený týmto procesom sa vstrebáva črevnou stenou a odstraňuje pohybom čriev. Espumisan Easy sa používa na zmiernenie  žalúdkovo-črevných ťažkostí súvisiacich s hromadením plynu, napríklad plynatosť, nadúvanie a pocit plnosti. Ťažkosti súvisiace s plynatosťou môžu byť tiež znakom funkčných porúch v žalúdkovo-črevnej oblasti a prejavujú sa pocitom tlaku a plnosti, predčasným pocitom najedenia, grganím, škŕkaním v črevách a nadúvaním.

Nepoužívajte: Ak ste alergický na simetikón alebo na ktorúkoľvek z ďalších zložiek tohto lieku. Ak trpíte neznášanlivosťou niektorých cukrov. U detí do 6 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Vzhľadom na účinok simetikónu a schopnosť nevstrebávať sa z tráviaceho traktu do tela, sa neočakávajú žiadne negatívne účinky Espumisanu počas užívania v tehotenstve a počas dojčenia. Pred použitím sa poraďte s lekárom.

Dávkovanie: Deti od 6 rokov do 14 rokov: 1 vrecko nezávisle na jedle, maximálne 3 vrecká denne.

Deti od 14 rokov a dospelí : 1 vrecko nezávisle na jedle, v prípade potreby sa môžu užiť 2 vrecká naraz, maximálne 8 vreciek denne.

Espumisan Easy sa užíva vysypaním granulátu z vrecúška priamo na jazyk, môže sa následne zapiť vodou. Espumisan Easy užívajte s jedlom alebo po jedle, i pred spanín, ak je to potrebné, nie je nutné zapiť ho vodou.

Zloženie (v 1 vrecku): simetikón (125mg), sorbitol, mastenec, kyselina jablčná, citrónová príchuť, smotanová príchuť

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 10

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »