Espumisan comfort kvapky 30ml

gte por 3 g/30 ml 1x30 ml

Kód tovaru:

EAN: 4013054020555

7,54 € s DPH

Jednotková cena za liter251,46 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Liek Espumisan comfort lieči príznaky flatulencie (vetry a nadúvanie) a je vhodný pre všetky vekové skupiny.  Espumisan comfort narušuje plynové bubliny, a tým uvoľňuje nadúvanie, plynatosť, detské koliky.

Detaily

Indikácie: Espumisan comfort pôsobí tak, že rozkladá plynové bubliny nachádzajúce sa v prijatej potrave a v sliznici tráviaceho traktu. Plyny uvoľnené týmto procesom sa následne môžu cez črevnú stenu vstrebať, ako aj vylúčiť prostrednícvom pohybu čriev. Espumisan comfort sa používa:

  • na liečbu príznakov žalúdkovo-črevných ťažkostí  súvisiacich s plynmi, napr. hromadenie plynov v črevách (meteorizmus), flatulencia alebo pri zvýšenej  tvorbe črevných plynov po operáciách; 
  • na prípravu pred diagnostickým vyšetrením v oblasti brucha (napr. röntgenové vyšetrenie a sonografia (ultrazvukové vyšetrenie), endoskopické vyšetrenie, ako prídavok k suspenziám kontrastných látok).

 

Kontraindikácie: Ak ste alergický na simetikón alebo na ktorúkoľvek z ďalších zložiek tohto lieku.

Tehotenstvo a dojčenie: Vzhľadom k tomu, že nie sú dostupné žiadne klinické údaje o užívaní v tehotenstve, užívanie Espumisanu comfort počas tehotenstva a v období dojčenia sa neodporúča.

Dávkovanie: 1ml odpovedá 25 kvapkám. Dávkovanie pri diagnostických vyšetreniach je uvedené v Príbalovej informácii - pri tomto dávkovaní je možné použiť dávkovaciu pipetu.

Veková skupina

Dávkovanie v kvapkách (ml)

 

Častosť podania

Dojčatá

5 – 10 kvapiek pridať do každej fľaše s jedlom alebo podať dojčaťu malou lyžičkou bezprostredne pred každým dojčením

Deti vo veku 1 – 6 rokov

10 kvapiek

3 až 5 krát denne

Deti vo veku 6 – 14 rokov

10 - 20 kvapiek

3 až 5 krát denne

Dospievajúci nad 14 rokov a dospelí

20 kvapiek

(zodpovedá 2 ml)

3 až 5 krát denne

 

Espumisan sa užíva s jedlom alebo po jedle, i pred spanín, ak je to potrebné. Pred použitím je potrebné kvapky pretrepať!

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!


Vlastnosti

Účinná látka simetikón
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 100mg / 1ml
Lieková forma perorálne emulzné kvapky
Koľko dní Vám vydrží balenie 15

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »