GS Ovultest ovulačný test 3 ks

ovulačný test samodiagnostický 1x3 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594032757886

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

4,60 € s DPH

Jednotková cena za ks1,53 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Prípravok GS Ovultest slúži pre presné stanovenie Vašich plodných dní. GS Ovultest 3 ks v balení.

Detaily

Charakteristika: GS Ovultest je rýchly ovulačný test, ktorý môžete vykonávať Vy sama. Zisťuje zvýšenú hladinu luteinizačného hormónu (LH), ktorá sa objavuje v moči krátko pred ovuláciou. Vďaka tomu Vám umožňuje spoľahlivo zistiť Vaše plodné dni, a zvýšiť tak pravdepodobnosť otehotnenia. 

Obsah balenia: 3 vrecúška obsahujúce po jednom testovacom prúžku a vysúšadle. Vysúšadlo slúži iba pre účely skladovania, pre samotné testovanie sa nepoužíva.Príbalový leták s návodom k použitiu.          

      
 Vykonanie testu:                1.      Test vykonávajte pri bežnej izbovej teplote.          

                                             2.      Odoberte moč do čistej a suchej nádobky.              

                                             3.      Vyberte prúžok z vrecúška.             

                                             4.      Ponorte prúžok absorpčnou časťou do vzorky moču. Prúžok neponárajte do moču nad vyznačenú maximálnu líniu (MAX), inak test neprebehne správnym spôsobom. Po 10 sekundách prúžok vyberte a položte ho na vodorovný, čistý, suchý a nenasiakavý povrch (napríklad na vrchnú časť nádobky s močom).       

                                             5.      Výsledok odčítajte najneskôr do 10 minút.              

                                             6.      So vzorkou moču a použitým testom zachádzajte hygienicky, po použití zlikvidujte. Nepoužívajte opakovane.      

Vyhodnotenie testu :

                Pozitívny výsledok: Objaví sa farebný (ružový alebo fialový) testovací aj kontrolný prúžok. Testovací prúžok je buď rovnako intenzívne zafarbený ako kontrolný prúžok, alebo je tmavší. Tento výsledok ukazuje vzostup hladiny LH a predznamenáva ovuláciu, teda najvhodnejší čas pre počatie. Najvyššiu šancu na otehotnenie máte v nasledujúcich 24-48 hodinách.          

                Negatívny výsledok: Kontrolný prúžok je ružový alebo fialový. Testovací prúžok sa buď vôbec neobjavil, alebo je svetlejší ako kontrolný prúžok. K zvýšeniu hladiny hormónu LH ešte nedošlo. Vykonajte test s novým prúžkom nasledujúci deň v rovnakú dobu.    

                Neplatný výsledok: Neobjavil sa ružový alebo fialový prúžok v kontrolnej oblasti. Test neprebehol správne a je potrebné ho zopakovať s novým prúžkom.      

Účel použitia: Diagnostický prostriedok in vitro, určený k samotestovaniu, kvalitatívne stanovenie LH v moči.      

Zloženie: Monoklonálne protilátky proti LH 

Upozornenie:  Nepoužívajte tento test pokiaľ užívate lieky, ktoré môžu skresliť jeho výsledky. Ide predovšetkým o hormonálne lieky obsahujúce LH alebo hCG. Test nebude rovnako správne fungovať v tehotenstve, po menopauze alebo pri užívaní hormonálnej antikoncepcie.Pred vykonaním testu si starostlivo prečítajte pokyny pre použitie a uistite sa, že ste im správne porozumela. Venujte pozornosť umiesteniu testovacieho a kontrolného prúžka.Nepoužívajte po uplynutí odporúčaného dátumu spotreby vyznačeného na obale.Nepoužívajte, pokiaľ je ochranné vrecúško poškodené alebo otvorené.Použite test bezprostredne po otvorení vrecúška. Dlhodobé vystavenie prúžka vzdušnej vlhkosti narúša jeho funkčnosť.Nedotýkajte sa miesta, kde sa objavujú prúžky.            

       

      

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »