GS Echinacea FORTE 600 30 tbl

tbl 1x30 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594032757244

Tento produkt už nie je dostupný

4,54 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,15 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok Echinacea FORTE 600 GS sú nevyhnutné pre činnosť imunitného systému. Výživový doplnok Echinacea FORTE 600 GS dopĺňa účinok echinacey v podpore obranyschopnosti organizmu.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok Echinacea FORTE 600 GS  sú nevyhnutné pre činnosť imunitného systému. Výživový doplnok Echinacea FORTE 600 GS dopĺňa účinok echinacey v podpore obranyschopnosti organizmu.

Vitamín C podporuje imunitný systém. Je tiež dôležitým antioxidantom – potláča tvorbu tzv. voľných radikálov, ktoré poškodzujú organizmus, ak sú v nadmernom množstve. Zinok – je prvok nevyhnutný pre správne fungovanie organizmu. Má rad biologických funkcií a hrá veľmi dôležitú úlohu vo fungovaní imunitného systému.

Nepoužívať:  U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Použitie: 1 tableta denne.Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Kyselina askorbová, objemové činidlá (dihydrogénfosforečnan vápenatý, sodná soľ karboxycelulózy), echinacea - extrakt z koreňa 4:1, protihrudkové činidlá (stearan horečnatý, oxid kremičitý), oxid zinočnatý, polevové činidlá  (hydroxypropylmethylcelulóza)        

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

     

     

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »