Zľava -8,00 €
BIODERMA Photoderm COVER Touch SPF 50+ light minerálny make-up svetlý 40 g

BIODERMA Photoderm COVER Touch SPF 50+ light minerálny make-up svetlý 40 g

minerálny make-up svetlý 1x40 g

EAN: 3701129802731

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

18,03 € s DPH

26,03 € s DPH

Jednotková cena za kilogram450,75 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

BIODERMA Photoderm COVER Touch SPF 50+ minerálny make-up je krycí priedušný minerálny make-up vhodný na zmiešanú až mastnú pleť s prípadnými fľakmi a pigmentovými škvrnami. BIODERMA Photoderm COVER Touch SPF 50+ minerálny make-up je kozmetický výrobok.

Detaily

Charakteristika: Krycí priedušný minerálny make-up vhodný na zmiešanú až mastnú pleť s prípadnými fľakmi a pigmentovými škvrnami.

  • Chráni proti UVB a UVA žiareniu 100% minerálnymi filtrami.
  • Zjednocuje a zlepšuje stav pleti, kryje nedokonalosti vďaka vysokej koncentrácii minerálnych pigmentov.
  • Zmatňuje pokožku až na 8 hodín.

Nekomedogénny. Fotostabilný. Odolný voči vlhku a vysokým teplotám.

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Odporúča sa používať každý deň po hydratačnej starostlivosti. Pre bezchybný matný vzhľad, bez vytvorenia efektu masky, sa produkt rozotrie smerom od stredu ku krajom tváre. Aplikuje sa na pokožku tváre a krku rovnomerne pred vystavením sa slnečnému žiareniu (znížené množstvo prípravku znižuje výšku solárnej ochrany). Pravidelne opakovať. Aplikáciu je potrebné opakovať vždy po športe, zotretí alebo preventívne aj po pobyte vo vode.

Zloženie: Zinc Oxide [Nano]Aqua/​Water/​EauIsododecaneTitanium Dioxide (Ci 77891)Corn Starch ModifiedDicaprylyl CarbonateTitanium Dioxide [Nano]Polyglyceryl-3 PolyricinoleateIron Oxides (Ci 77492)SilicaPolyglyceryl-3 DiisostearateTriethoxycaprylylsilaneMagnesium SulfatePentylene GlycolPropanediolStearalkonium HectoriteIron Oxides (Ci 77491)Hydrogenated LecithinDimethiconeSodium CitrateIron Oxides (Ci 77499)Propylene CarbonateEctoin, MannitolPropyl GallateXylitolRhamnoseCitric AcidLauroyl LysineTocopherolFructooligosaccharidesCaprylic/​Capric TriglycerideLaminaria Ochroleuca Extract

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »