Nutrilon 2 COMFORT & COLICS (od ukonč. 6. mesiaca) 400 g

špeciálna mliečna výživa v prášku následná (od ukonč. 6. mesiaca) 1x400 g

Kód tovaru:

EAN: 8718117610266

13,65 € s DPH

Jednotková cena za kg34,13 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Nutrilon® 2 Comfort & Colics je určený na výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov,Dietetická potravina na osobitné lekárske účely v prášku Jedinečné dojčenské mlieko Nutrilon® 2 Comfort & Colics na diétny režim pri zápche a/alebo kolikách.

Detaily

Charakteristika: Dietetická potravina na osobitné lekárske účely v prášku Jedinečné dojčenské mlieko Nutrilon® 2 Comfort & Colics na diétny režim pri zápche a/alebo kolikách.

Obsahuje špeciálnu zmes:

  • Beta-palmitát
  • čiastočne naštiepená bielkovina
  • GOS/FOS –klinicky testovaná zmes oligosacharidov.

Nutrilon® 2 Comfort & Colics je určený na výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov, iba ako súčasť zmiešanej stravy. Nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Nie je vhodný ako jediný zdroj výživy. Pri zápche a/alebo kolikách. Obsahuje betapalmitát, čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu a klinicky testovanú zmes oligosacharidov GOS/FOS.


Nepoužívajte: U detí do 6 mesiacov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.


Spôsob prípravy:

  • Krok 1 - Dôkladne si umyte ruky a vysterilizujte všetko náčinie, ktoré budete používať.

  • Krok 2 - Čerstvú pitnú vodu určenú pre dojčatá prevarte a nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C.

  • Krok 3 - Zodpovedajúce množstvo vody vlejte do vysterilizovanej fľaše. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu.

  • Krok 4 - Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku a prášok zarovnajte pomocou špeciálneho plastového pásika vo vnútri obalu na dosiahnutie presnej dávky. Prášok v odmerke nestláčajte.

  • Krok 5 - Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (odporúčené dávkovanie nájdete na zadnej strane obalu). Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky.

  • Krok 6 - Uzatvorte fľašu a dôkladne ju pretrepte (najmenej 10 sekúnd), kým sa všetok prášok rozpustí. Snímte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom.

  • Krok 7 - Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia. Mlieko musí byť príjemne teplé (malo by mať  teplotu ľudského tela tj. cca 37 °C), nie horúce. Pripravenú dávku ihneď podávajte.

Riaďte sa individuálnou potrebou dieťaťa a odporúčaním vášho pediatra. Pri zavádzaní prvých nemliečnych príkrmov sa riaďte odporúčaniami lekára.

Odporúčané dávkovanie (pokiaľ detský lekár neurčí inak):
Vek dieťaťa/min. počet dávok na 24 h.
6 – 8 mesiacov/ 5 x 200 ml alebo 4 x 266 ml mlieka
9 – 10 mesiacov / 4 x 200 ml alebo 3 x 266 ml mlieka
11 – 12 mesiacov / 3 x 200 ml alebo 2 x 266 ml mlieka
Príprava jednej dávky mlieka (ml)/Voda (ml)/Počet odmeriek prášku
200 ml/180 ml/6
266 ml/240 ml/8
100 ml Nutrilon 2 Comfort & Colics = 286 kJ (68 kcal). 1 zarovnaná odmerka = 4,9 g sušeného prípravku. Používajte iba originálnu odmerku.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »