Algesal krém 50 g

crm der (tuba Al) 1x50 g

Kód tovaru: 26599

EAN: 9120008843193

5,70 € s DPH

Jednotková cena za kg113,96 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Algesal krém je liek a používa sa na lokálnu liečbu bolestivých poúrazových stavov s prejavmi opuchu alebo zápalu napríklad pomliaždeniny, výrony, natrhnutie svalov a šliach, väzov. Algesal krém rýchlo sa a úplne vstrebajú kožou a pôsobia priamo na postihnutú oblasť.

Detaily

Indikácie: Krém obsahuje kombináciu liečiv, ktoré odlišnými spôsobmi urýchľujú procesy hojenia.

  • Salicyláty (dietylaminiumsalicylát) pôsobia proti bolesti, protizápalovo a znižujú opuch.
  • Myrtekaín znižuje svalové napätie a spôsobuje lokálne znecitlivenie. 

Liečivá sa rýchlo a úplne vstrebajú kožou a pôsobia priamo na postihnutú oblasť. Nástup účinku je rýchly. Používa sa:

  • na lokálnu liečbu bolestivých poúrazových stavov s prejavmi opuchu alebo zápalu napríklad pomliaždeniny, výrony, natrhnutie svalov a šliach, väzov, distorzie (vyvrtnutie kĺbu), zápaly šliach a šľachových puzdier, neuralgie (bolesť v oblasti niektorého nervu).
  • na liečbu reumatických bolestí svalov a kĺbov na základe odporúčania lekára.

Kontraindikácie: Precitlivenosť na liečivá a iné látky s podobným účinkom (lokálne anestetiká) alebo na ktorúkoľvek z pomocných látok. Krém sa nesmie aplikovať na porušenú kožu, t.j. na rany, popáleniny, ekzémy ani na sliznice. Krém sa nesmie podávať deťom do 12 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Nie je vhodné pre tehotné a dojčiace ženy.

Dávkovanie: Krém sa nanáša 2-3x denne na postihnuté miesto, vtiera sa do úplnej absorpcie do kože. Odporúčaná dĺžka liečby týmto krémom je 15 dní. Krém sa nanáša v tenkej vrstve na postihnuté miesta a ľahko sa votrie do kože. Po aplikácii krému je potrebné umyť si ruky.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim. Pred použitím si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa pribalenú k lieku. V prípade nejasností sa informujte u lekára alebo lekárnika. Nepoužitý liek vráťte do lekárni, pomôžete tak chrániť životné prostredie! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Účinná látka dietylaminiumsalicylát, myrtekaín
Lieková forma dermálny krém
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »