Sunar complex 2 600g

následná mliečna výživa (od ukonč. 6. mesiaca) (inov.2020) 1x600 g

Kód tovaru: T07809

EAN: 8592084415716

17,43 € s DPH

Jednotková cena za kg29,05 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Sunar complex 2 je rad mliečnej výživy pre dojčatá a malé deti, ktorá zaistí správny rast a harmonický vývoj vášho dieťaťa. Sunar complex 2 je určené pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca veku dieťaťa.

Detaily

Charakteristika: Sunar sa stará s láskou o detská bruška viac ako 80 rokov.

Pokračovacie mlieko Sunar Complex 2 obsahuje všetky dôležité základné látky pre správny vývoj dieťatka.

Mlieko je vhodné pri prechode z materského mlieka alebo pri kombinácii s dojčením pre deti od ukončeného 6. mesiaca.

- Lahodná chuť vďaka mliečnemu tuku
- Bez palmového oleja

Sunar Complex 2 je pokračovacia mliečna dojčenská výživa v prášku. Je určený len pre výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca veku dieťaťa v období odstavovaní alebo ak nemôžu byť dojčené. Má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy. Dojčenie je pre novorodencov a dojčatá najlepší spôsob výživy. Sunar Complex 2 nie je určený ako náhrada materského mlieka počas prvých šiestich mesiacov života. Rozhodnutie začať podávanie príkrmov, vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla veku šiestich mesiacov, by malo byť prijímané len na radu nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii, alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, v závislosti na individuálnom raste a vývojových potrebách konkrétneho dojčaťa.

Dávkovanie: Zarovnaná odmerka obsahuje 4,7 g Sunar Complex 2 a zodpovedá 96,7 kJ (23,1 kcal). 100 ml Sunar Complex 2 = 3 zarovnané odmerky (14 g prášku) + 90 ml vody. + Dávkovácí tabulka - viz záložka Dávkovací tabulky Standard

Spôsob prípravy: 1) Dôkladne si umyte a osušte ruky. Vysterilizujte cumlík, fľašku a krúžok tak, že ich ponoríte do vriacej vody na 10 minút.
2) V inej nádobe prevarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ju vychladnúť napr. vo vodnom kúpeli na 40° C. Vlejte požadované množstvo do vysterilizovanej fľaše (pozri dávkovaciu tabuľku). Nespotrebovanú prevarenú vodu už pre ďalšiu prípravu mlieka nepoužívajte.
3) Naplňte odmerku vrchovato práškom, prebytok zarovnajte ostrím noža a vsypte do fľaše požadovaný počet odmeriek (pozri dávkovacie tabuľku). Dobre zatvorte a dôkladne pretrepte, až sa prášok rozpustí. Používajte vždy len priloženú odmerku.
4) Pred podávaním dieťaťu si skontrolujte na vnútornej strane zápästia, že teplota mlieka nie je vyššia ako 37-40° C. Pripravenú porciu ihneď podávajte.

Zloženie: Odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, smotana (obsahuje mliečny tuk), slnečnicový olej, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), kokosový olej, galaktooligosacharidy (GOS) (z mlieka), repkový olej, citran draselný, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, rybí olej, chlorid horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), cholín chlorid, chlorid sodný, L-askorbát sodný, citrát sodný, taurín, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, inositol, L-karnitín, D-α -tokoferol, síran zinočnatý, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, retinyl palmitát, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín-hydrochlorid, jodid draselný, síran manganatý, kyselina listová, seleničitan sodný, fytomenadión, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín.

Skladovanie : Skladujte na suchom a tmavom mieste pri teplote do 24° C v dostatočnej vzdialenosti od tepelných zdrojov. Neskladujte v chladničke. Vždy podávajte iba čerstvo namiešanú porciu. Pripravenú porciu spotrebujte do 2 hodín. Nespotrebovanú porciu ďalej neuchovávajte a znova nepodávajte. Po príprave každej dávky balenie vždy starostlivo uzavrite a uložte na suchom a tmavom mieste. Obsah otvoreného balenia spotrebujte do 4 týždňov.

Dôležité upozornenie:

Pre výživu novorodencov a dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko. Dojčenské mlieko by sa malo používať na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa.

Svetová zdravotnícka organizácia odporúča výhradné dojčenie do 6 mesiacov veku dieťaťa, a pokiaľ je to možné, pokračovať v dojčení až do dvoch rokov dieťaťa. Vždy majte na pamäti, že rozhodnutie prestať dojčiť môže byť nevratné. Prechod na dojčenské mlieko má i zvýšené finančné a sociálne dopady oproti dojčeniu. Pre zdravie dojčaťa je dôležité dôsledne dodržiavať odporúčaný postup prípravy a dávkovania a použitia dojčenskej výživy uvedený na obale. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch.

Potravina na osobitné výživové účely. Následná mliečna dojčenská výživa v prášku.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »