VATRA pre mužov gél na perorálne použitie 6x7 g

gél na perorálne použitie 6x7 g (42 g)

Kód tovaru: T08075

EAN: 8606109232056

28,91 € s DPH

Jednotková cena za kg688,26 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

VATRA pre mužov gél je výživový doplnok. VATRA pre mužov gél jedna dávka postačuje na 24 hodín plnej sexuálnej aktivity.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok, gél na perorálne použitie. Bylinný prípravok podporujúci zvýšenie sexuálnej túžby u mužov.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Potraviny a alkohol znižujú účinok gélu. Neodporúča sa osobám trpiacim hypertenziou a srdcovými chorobami.  Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Jedna dávka gélu - 7 gramov sa užije 2 hodiny po jedle, 45 minút pred pohlavným stykom. Postačuje na 24 hodín plnej sexuálnej aktivity. Odporúča sa denne maximálne 1 dávka. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: peľ, koreň zázvoru, škorica, semeno žihľavy, rohovník obyčajný, všehoj ázijský, tekvicové semená, mleté ovsené vločky, prýštec, list ginkgo biloba a pomocné látky: lúčny med, glukózový sirup.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 7

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »