Walmark Megacéčko 600 mg mix príchutí 90 tbl

tbl (vitamín C 600 mg, s príchuťou pomaranč a jahoda) 1x90 ks

Kód tovaru: T07236

EAN: 8596024014755

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

11,18 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,12 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Megacéčko Walmark je výživový doplnok, ktorý obsahuje Vitamín C posilňujúci imunitný systém. Megacéčko Walmark ďalej pôsobí ako antioxidant, pomáha chrániť bunky pred voľnými radikálmi, pomáha zachovávať zdravé kosti, zuby, chrupavky, ďasná a pokožku, pomáha pri vytváraní kolagénu a prispieva k celkovej vitalite.

Detaily

Charakteristika: Megacéčko Walmark je výživový doplnok, ktorý obsahuje Vitamín C posilňujúci imunitný systém. Megacéčko Walmark ďalej pôsobí ako antioxidant, pomáha chrániť bunky pred voľnými radikálmi, pomáha zachovávať zdravé kosti, zuby, chrupavky, ďasná a pokožku, pomáha pri vytváraní kolagénu a prispieva k celkovej vitalite.Vitamín C pomáha posilňovať imunitný systém organizmu. Je nevyhnutný pri zachovávaní zdravých kostí, zubov, chrupiek, ďasien a pokožky, keďže prispieva k tvorbe kolagénu. Vitamín C takisto pomáha udržiavať zdravé krvné cievy a podporuje prirodzené mentálne funkcie, pretože pomáha pri činnosti nervového systému. Dodáva energiu a prispieva k celkovej vitalite. Vitamín C ako antioxidant pomáha chrániť bunky pred oxidačným stresom. Teraz so špeciálne potiahnutými tabletami so sladkou pomarančovou a jahodovou príchuťou.

Nepoužívajte: Nie je vhodný pre deti do 12 rokov. Obsahuje  fenylalanín. Nevhodný pre fenylketonurikov. Ak ste alergický/á na ktorúkoľvek zložku,ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: Dospelí 1 tabletu denne, deti od 12 rokov  ½ tablety denne, rozpustiť v ústach. Neprekračujte ustanovenú dennú dávku. Nadmerné použitie môže mať laxatívne účinky. Nesmie sa používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte mimo dosahu detí, v suchu a tme,  pri teplote do 25°C.Prípadná zmena farby tablety je spôsobená prírodnou zložkou a nie je na závadu. Po otvorení spotrebujte do 4 mesiacov.

Zloženie:L-askorbát sodný, kyselina L-askorbová, náhradné sladidlá (sorbitol, aspartám, acesulfám K, neohesperidín, sacharín sodný), jahoda extrakt, leštiaca látka (kyselina steárová), stabilizátory (hydroxypropylmetylcelulóza, hydroxypropylcelulóza), aróma pomaranč a jahoda, protihrudkujúca látka (stearát horečnatý, talok), prírodné koncentráty (citrón, čierna ríbezľa, reďkvička), farbivo (oxid titaničitý, paprikový extrakt), regulátor kyslosti (kyselina jablčná), bavlníkový olej.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy.
Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »