CERAVE ZJEMŇUJÚCI HYDRATAČNÝ KRÉM na suchú a drsnú pokožku s 10% ureou 340 g

na suchú a drsnú pokožku 1x340 g

Kód tovaru: T09284

EAN: 3337875684101

23,35 € s DPH

Jednotková cena za kg68,69 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

CeraVe Zjemňujúci hydratačný krém s 10 % urey pre účinnú exfoliáciu, zjemnenie a vyhladenie suchej, drsnej pokožky s nerovnomerným povrchom. CeraVe Zjemňujúci hydratačný krém zároveň pomáha obnoviť kožnú bariéru.

Detaily

Charakteristika: CeraVe Zjemňujúci hydratačný krém s 10 % urey bol vyvinutý v spolupráci s dermatológmi pre účinnú exfoliáciu, zjemnenie a vyhladenie suchej, drsnej pokožky s nerovnomerným povrchom. Zároveň pomáha obnoviť kožnú bariéru.

Tento výživný, nemastný krém zjemňuje pokožku vďaka obsahu vyhladzujúcej kyseliny salicylovej a urey. Kyselina hyalurónová pokožku hydratuje a upokojuje. 3 esenciálne ceramidy CeraVe a MVE Technológia pomáhajú obnoviť ochrannú kožnú bariéru s kontrolovaným, postupným uvoľňovaním ingrediencií pre viditeľné výsledky počas celého dňa. Hypoalergénna formula bez parfumu pomáha prispievať k tolerancii prípravku.

  • 10 % urey: Pôsobí ako zvlhčovadlo, uzamyká vlhkosť v pokožke a zjemňuje ju
  • Kyselina salicylová a LHA: Pomáhajú odstrániť odumreté bunky a jemne exfoliujú pokožku
  • MVE Technológia: Technológia umožňujúca postupné uvoľňovanie aktívnych látok počas celého dňa
  • 3 esenciálne ceramidy: Pomáhajú obnoviť a udržiavať prirodzenú kožnú bariéru
  • Kyselina hyalurónová: Pomáha zadržiavať vlhkosť v pokožke
  • Niacínamid: Pomáha upokojiť pokožku

Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia:Aplikujte ľubovoľne podľa potreby. Vyhnite sa očnému okoliu.V prípade zasiahnutia očí vypláchnite dostatočným množstvomvody.

Zloženie: AQUA / WATER, UREA, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, CETEARYL, ALCOHOL, NIACINAMIDE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, C12-13 ALKYL LACTATE, PEG-100 STEARATE, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, DIMETHICONE, TRIACETIN, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, SODIUM LACTATE, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SODIUM HYALURONATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, HYDROXYACETOPHENONE, CITRIC ACID, LACTIC ACID, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 90

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »