GYNTIMA Probiotica FORTE Vaginálne čapíky 10 ks

Vaginálne čapíky (inov.2019) 1x10 ks

Kód tovaru: T06691

EAN: 7640119234496

10,74 € s DPH

Jednotková cena za ks1,07 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Vaginálne čapíky Gyntima Probiotica vytvárajú živú pôdu pre laktobacily nachádzajúce sa vo vaginálej flóre a zabezpečujú ich optimálne rozmnožovanie.

Detaily

Charakteristika: Vaginálne čapíky Gyntima Probiotica vytvárajú živú pôdu pre laktobacily nachádzajúce sa vo vaginálej flóre a zabezpečujú ich optimálne rozmnožovanie. Tieto prirodzené mliečne kutlúry chránia pred škodlivými baktériami a infekciami a zaisťujú prírodzenú biologickú rovnováhu v pošve. Laktobacily potláčajú množenie hnilobných a plesňotvorných baktérií, vrátane kvasinky Candida albicans.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Odporúča sa aplikácia 1 čapíka 1x denne, najlepšie večer - pred spaním, po večernej hygiene. Dĺžka liečby je 10 dní. Pri aplikovaní postupujte podľa návodu na použitie.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »