nateen COMBI PLUS XL plienky inkontinenčné, obvod bokov 130-175 cm, savosť 3400 ml, 1x10 ks

plienky inkontinenčné, obvod bokov 130-175 cm, savosť 3400 ml, 1x10 ks

Kód tovaru: B95426

EAN: 5420072710754

9,34 € s DPH

Jednotková cena za ks0,93 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Plienky inkontinenčné nateen COMBI PLUS  sú anatomicky tvarované, vhodné na ťažkú inkontinenciu moču a stolice .Sú určené pre mužov aj ženy, mobilných aj imobilných pacientov. Zabezpečujú pocit sucha, trojité absorbčné jadro zvyšuje schopnosť absorbovať tekutiny a zápach, sú priedušné.Plienky inkontinenčné nateen COMBI PLUS  obsahuje indikátor vlhkosti.

Detaily

Charakteristika: Plienky inkontinenčné nateen COMBI PLUS  sú anatomicky tvarované, vhodné na ťažkú inkontinenciu moču a stolice .Sú určené pre mužov aj ženy, mobilných aj imobilných pacientov. Zabezpečujú pocit sucha, trojité absorbčné jadro zvyšuje schopnosť absorbovať tekutiny a zápach, sú priedušné, vyrobené z netkanej nealergénnej textílie. Obsahuje indikátor vlhkosti.

Plienky inkontinenčné sú vhodné na ťažkú inkontinenciu moču i stolice. Sú určené pre mužov aj ženy,  hlavne pre imobilných pacientov. Zdravotnícke pomôcky Nateen sú k dispozícií v dvoch typoch a odlišujú sa rôznou absorpčnou kapacitou. COMBI PLUS sú vhodné najmä na denné použitie.

Inkontinenčné plienky COMBI majú trojité priedušné textilné jadro, ktoré je zárukou vysokej absorpcie. Spoľahlivo pohlcujú neželaný zápach, vďaka neutralizátoru zápachu. Po stranách plienky sa nachádza 3D vyvýšená ochrana pred pretečením. Na základe dvojitého istenia po obvode je plienka dostatočne uchytená o telo pacienta. Okolo nôh sa pomôcka prispôsobí vďaka elastickým vláknam bez latexu. Vďaka indikačnému pásiku na plienke je možné skontrolovať stav a nutnosť výmeny pomôcky.

Plienky inkontinenčné zabezpečujú

  • prispôsobenie sa anatomickým podmienkam
  • účinnú vysokú absorpčnú schopnosť
  • zabezpečujú pocit sucha
  • neutralizáciu tekutín
  • minimalizáciu nepríjemných zápachov
  • jednoduchú fixáciu k spodnej bielizni
  • priedušnosť materiálu
  • jemnosť materiálu vyrobeného z prírodných zložiek
  • lepšiu cirkuláciu vzduchu pre zdravú pokožku
  • komfort pre pacientov
  • nízke riziko alergických reakcií

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Plienkové nohavičky s lepiacimi pásikmi sa používajú spôsobom ilustrovaným na obale. Plienkové nohavičky sa svojpomocne aplikujú v stoji, alebo za pomoci druhej osoby v ležiacej polohe.

  1. Plienku rozložte na podložku
  2. Položte pacienta na rozloženú plienku.
  3. Obaľte plienkou telo pacienta.
  4. Zafixujte plienku fixačnými pásikmi. Pomôcka sa fixuje pomocou fixačných pásikov a dokonale sa prispôsobuje anatomickým podmienkam.

Indikátor vlhkosti zmenou farby oznámi nutnosť výmeny plienky.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 20

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »