TEREZIA COMPANY SPÁNOK & RELAX cps 60

cps 1x60 ks

Kód tovaru: T07298

EAN: 8594006897747

12,57 € s DPH

Jednotková cena za cps0,21 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Výživový doplnok vo forme kapsúl TEREZIA COMPANY SPÁNOK & RELAX vybraných bylín medovky lekárskej, valeriány lekárskej, mučenky a levandule. TEREZIA COMPANY SPÁNOK & RELAX je vhodný pre osoby, ktoré chcú harmonizovať svoj spánkový režim a navodiť tak aj celkovú duševnú pohodu.

Detaily

Charakteristika: Výživový doplnok vo forme kapsúl. Prírodný prípravok vybraných bylín medovky lekárskej, valeriány lekárskej, mučenky a levandule. Prípravok je vhodný pre osoby, ktoré chcú harmonizovať svoj spánkový režim a navodiť tak aj celkovú duševnú pohodu.

Nepoužívajte: U detí do 18 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1– 2 kapsuly denne pred spaním. Kapsula sa prehltne celá a zapije vodou alebo sa rozdelí a obsah sa nasype do jedla alebo do vody. Je možné užívať podľa potreby aj dlhodobo. Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: 1 kapsula obsahuje 450 mg zmesi SPÁNOK & RELAX [extrakt mučenky opletavej (Passiflora incarnata) 100 mg, extrakt koreňa valeriány lekárskej (Valeriana officinalis) 100 mg, extrakt listu medovky lekárskej (Melissa officinalis) 100 mg, prášok celej lyofilizovanej huby shii- take (Lentinula edodes), extrakt kvetov levandule lekárskej (Lavandula angustifolia) 50 mg]. Obal kapsule: želatína.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 60

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • JFríbort sa pýta

    04.10.2020
    koľko je v balení liekov?
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, v balení je 60 kapsúl...je to uvedené aj v názve :)) Pekný deň

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »