RapiClear occult blood test na krv v stolici 1 set

IVD test na samodiagnostiku, 1x1 set

Kód tovaru: P96296

EAN: 8590020714473

4,33 € s DPH

Jednotková cena za set4,33 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

RapiClear occult blood test je jednokrokový kazetový test. RapiClear occult blood test na určenie prítomnosti krvi v stolici.

Detaily

Charakteristika: Prítomnosť okultnej krvi v ľudských výkaloch je často spojená s gastrointestinálnymi chorobami ako sú črevné polypy, rakovina hrubého čreva a konečníka, ulceratívna kolitída a Crohnova choroba. Včasná detekcia analýzou okultnej krvi a liečenie týchto chorôb môže výrazne redukovať kolorektálnu rakovinu. Imunochromatografický test je citlivejší a špecifickejší ako tradičný guajakový test. Na rozdiel od guajakového testu pacient nepotrebuje špeciálnu diétu. FOB je jednoduchý jednokrokový in-vitro imunochromatografický test na rýchlu kvalitatívnu detekciu ľudského hemoglobínu vo výkaloch. Testovacie zariadenie obsahuje podložku, kde sa po vložení vhodného množstva vzorky tekutých výkalov zdetekuje ľudský hemoglobín v koncentrácii 10 ng/ml a vyššom.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Spôsob použitia: Vzorka stolice sa odoberie zariadením na odber vzorky a poriadne sa premieša potrasením. Zariadenie sa drží tak, aby jeho špička smerovala nahor, potom sa špička odlomí a vytlačia sa 2 kvapky extrahovanej vzorky do jamky pre vzorku na kazete. 

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »