Jamieson Baby-D Vitamín D3 400 IU kvapky 11,7 ml

Kód tovaru: T02181

EAN: 64642094483

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

10,00 € s DPH

Jednotková cena za liter854,70 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Jamieson Baby-D Vitamín D3 je výživový doplnok, ktorý obsahuje vitamín D3 vo forme kvapiek. Jamieson Baby-D Vitamín D3 tak pomáha zabezpečiť správny rast a vývoj kostí dieťaťa. Jamieson Baby-D Vitamín D3 je vhodný pre dospelých a deti od dojčenského veku. 

Detaily

Charakteristika: Vitamín D je potrebný na správny rast a vývoj kostí detí. Jednoduché dávkovanie – vítaná alternatíva k tabletkám.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy. 

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: dojčatá a deti do 12 rokov 1–2 kvapky denne. Jednoduché použitie, otočte balenie dnom nahor, netraste ani nepoklepávajte, kvapka sa uvoľní samovoľne. Kvapnite priamo na cumlík, jazyk dojčaťa alebo pridajte do jedla alebo nápoja. Dospelí a deti od 12 rokov – 2 kvapky denne.Dodržujte doporučené dávkovanie!

Zloženie: Obsah vitamínu D v jednej kvapke: Vitamín D (cholekalciferol) 10 μg/400 IU (200 % Odporúčanej dennej dávky vo výživových doplnkoch).                    
Ďalej obsahuje: triglyceridy so stredne dlhým reťazcom. Bez umelých farbív a príchutí.

Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (1)

  • Jana sa pýta

    01.12.2017
    Dobrý deň, je tam nejaké obmedzenie, že po otvorení treba spotrebovať napr. do 6mesiacov, roka a podobne, v návode som sa nič nedočítala. Záruku mám do sept18.Ďakujem
    Tomáš Srnka

    Odpovedá
    PharmDr.
    Tomáš Srnka
    farmaceut

    Dobrý deň, žiadne takéto obmedzenie výrobca neuvádza. Keďže je lieková forma uspôsobená tak, aby sa k obsahu dostávalo čo najmenej vzduchu a svetla, je podstatne predĺžená možná doba použitia. Odporúčame Vám prípravok používať do doby expirácie na obale alebo kým nebudete pozorovať fyzikálnu zmenu obsahu (žltnutie, hustnutie). Pekný deň, Lieky24.sk

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)