Stajne a chovy Sannisty 50 g

Kód tovaru:

Doručenie do 3 pracovných dní !!!

11,02 € s DPH

Jednotková cena za ks11,02 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Stajne a chovy Sannisty je mix baktérií a enzýmov určený na rozklad čpavku v hnoji. Stajne a chovy Sannisty znižuje zápach v stajniach, rozkladá výkaly a moč, zlepšuje celkovú hygienu v stajniach.

Detaily

Charakteristika: Špeciálny mix baktérii a enzýmov je určený na rozklad zvieracích výkalov a moču. Znižuje obsah čpavku v ovzduší, čím zabezpečuje produkciu zdravších, vykŕmenejších zvierat v krátkom čase. Zároveň odstraňuje respiračné problémy zvierat. Použitie prípravku eliminuje nežiaduce pachy spojené s čpavkom, zvyšuje tečivosť hnoja až o 20% a výrazne urýchľuje jeho rozklad (hnoj je rozložený v priebehu 2-3 mesiacov a nemusí sa vyvážať ako nebezpečný odpad)

Nepoužívajte: Pri použití sa môže vytvoriť aerosól, ktorý môže spôsobiť alergické reakcie u citlivých jedincov. Dlhšia expozícia roztoku na pokožku môže spôsobiť alergické reakcie u citlivých jedincov. Pri príprave roztoku a jeho aplikácie nepoužívajte kovové nádoby a predmety, lebo sa zníži účinnosť prípravku!

Použitie: Prípravok rozmiešajte v umelohmotnej nádobe vo vlažnej vode (z 1kg sa pripraví 100l roztoku). Roztok nechajte aktivovať 15-20 minút a aplikujte na podlahy, do ohrád. Presné množstvo dávky závisí od druhu zvieraťa a je uvedený na obale prípravku.

Zloženie: mix baktérií a enzýmov

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)