NUTILIS PRÁŠOK 300G

zahusťovadlo 1x300 g

Kód tovaru: T02426

EAN: 4008976681229

10,94 € s DPH

Jednotková cena za kg36,45 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Nutilis prášok je zahusťovadlo pre potraviny a nápoje určené pre špeciálny diétny režim pri problémoch s prehĺtaním - dysfágia. Nutilis prášok je dietetická potravina odolná voči amyláze.

Detaily

Charakteristika: Nutilis Powder je univerzálne zahusťovadlo pre potraviny a nápoje, ktorý je ľahko miešateľný s nápojmi, kašovitou stravou a prípravkami špeciálnej výživy pričom neovplyvňuje ich chuť. V závislosti na použitom množstve a podľa doporučenia lekára dosiahnete konzistenciu sirupu (tekutá), krému (polotekutá) alebo pudingu (polotuhá). Vďaka rezistencii voči amyláze si zachováva strava zahustená prípravkom Nutilis svoju konzistenciu v ústach behom prehĺtania lepšie než štandardné zahusťovadlá na báze škrobu.

Prípravok Nutilis Powder je určený pre pacientov trpiacich dysfágiou, ktorí vyžadujú zahustené jedlá a tekutiny – stupeň 1 (sirup), stupeň 2 (krém) a stupeň 3 (puding) – a/alebo sú ohrození podvýživou a/alebo sú ohrození dehydratáciou. Používajte pod lekárskym dozorom. Nutilis powder je určený len na enterálnu výživu a len ako zahusťovadlo pre potraviny a nápoje.

Upozornenie: Nie je určená na parenterálnu výživu!! Nie je vhodný pre deti do 3 rokov. Nie je vhodný ako jediný zdroj výživy. Otvorenú plechovku skladujte na suchom mieste, nie v chladničke a spotrebujte do 2 mesiacov!

Použitie: Množstvo pridaného prášku je presne uvedené v priloženom letáku a závisí od množstva zahusťovanje stravy a od požadovanej konzistencie zahusteného jedla. Nutilis môžete pridávať do studeného i teplého jedla. Zahustené jedlá môžete ohriať, ochladiť a zmraziť, avšak musíte ich skonzumovať alebo zmraziť do 2 hod od prípravy. Predpísané množstvo Nutilis prášku pridajte do stravy, poriadne premiešajte a nechajte chvíľu postáť, kým sa jedlo nezahustí.

Zloženie: maltodextrín, modifikovaný kukuričný škrob (E1442), guma tara, xantámová guma, guarová guma

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »