Dr. Müller Panthenol 40 mg 24 tbl

tbl 1x24 ks

Kód tovaru:

EAN: 8594009625965

3,60 € s DPH

Jednotková cena za tbl0,15 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Panthenol 40 mg Dr. Müller je výživový doplnok pre dospelých a deti od 3 rokov. Panthenol 40 mg Dr. Müller obsahuje kyselinu pantoténovú - vitamín skupiny B, ktorý pomáha udržať krásne vlasy a krásne nechty. 

Detaily

Charakteristika: Panthenol, respektíve kyselina pantotenová, je nevyhnutný na udržanie zdravej pokožky, krásnych vlasov a nechtov. Jeho nedostatok v organizme sa významne prejaví na koži – znížením pružnosti, rýchlejším starnutím kože, zvráskavením a rozvojom vrások a na vlasoch – zhoršením ich kvality, stratou lesku a väčšou lámavosťou. I preto sa využíva v dermatológii a v kozmetických prípravkoch. Dôležitá je rovnako koncentrácia – preukázateľne účinné sú prípravky s obsahom panthenolu od 1 % vyššie.

Nepoužívajte: V prípade precitlivenosti na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, ako náhradu pestrej stravy, u detí do 3 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie: 1krát denne 1 kapsulu prehltnúť a zapiť dostatočným množstvom tekutiny.

Zloženie: Zloženie: zvlhčujúca látka (polyethylenglykol), želatína, zvlhčujúca látka (glycerol), dexpanthenol, čistená voda, zvlhčujúca látka (sorbitol), farbivá (oxid titaničitý, žlť SY). Žlť SY môže nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí.

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »