Halset sprej do hrdla 30 ml

1x30 ml

Kód tovaru:

EAN: 9003096717846

Tento produkt už nie je dostupný

6,28 € s DPH

Jednotková cena za liter209,33 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Halset sprej do hrdla je voľnopredajný prípravok do hrdla, ktorý je pre dospelých a deti od 3 rokov. Halset sprej do hrdla pomáha liečiť bolesť hrdla, zachrípnutie a ťažkosti pri prehĺtaní.

Detaily

Charakteristika: Halset sprej do hrdla slúži na zvlhčenie a ošetrenie slizníc v ústach a v hrdle. Účinné zložky ako ochranný film pokryjú podráždené sliznice a podporujú ich regeneráciu. Zmiernia sa tak ťažkosti pri prehĺtaní, bolesti hrdla a zachrípnutie. 1 vstrek zodpovedá 40 µl roztoku.

Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.u detí do 3 rokov.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom.

Dávkovanie a spôsob použitia: Podľa potreby viackrát denne nastriekať do hrdla. Sprej používajte neriedený. Dospelí: maximálne 4 vstreky pri jednom použití.
Deti vo veku od 3 do 15 rokov: maximálne 2 vstreky pri jednom použití. Vo všeobecnosti stačí výrobok používať po dobu 7 dní. V prípade potreby je možné dĺžku používania predĺžiť na 14 dní. Symptómy prechladnutia môžu mať okrem infekcie aj iné príčiny. AK sa ťažkosti zhoršia alebo ak po 7 dňoch používania nedôjde k zlepšeniu, navštívte svojho lekára.

Zloženie: obsahuje dexpantenol, benzalkóniumchlorid ako konzervačnú látku, anetol, éterický mätový olej, polysorbát 20, cyklamát sodný, propylénglykol, dihydrogénfosfát draselný, monohydrogén fosfát sodný, čistená voda. Sprej nebosahuje alkohol ani cukor a má neutrálne pH.

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »