Suppositoria Glycerini Galvex 10 čapíkov

sup 10x2,06 g

Kód tovaru:

EAN: 8586002900217

2,80 € s DPH

Jednotková cena za ks0,28 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Suppositoria Glycerini Galvex je voľnopredajný liek, ktorý je určený dospelým a deťom od 10 rokov. Suppositoria Glycerini Galvex sa používa ako preháňadloa pomáha liečiť zápchu a zmäkčiť stolicu.

Detaily

Indikácie: Čapíky sa používajú ako laxatívum (preháňadlo).Používajú ich dospelí a deti staršie ako 10 rokov na liečbu zápchy rôzneho pôvodu, napr. pri zmene prostredia, životosprávy, pri dlhodobom pripútaní na lôžko, po operácii, pri zahustenej a zatvrdnutej stolici, v ťarchavosti, šestonedelí a počas dojčenia, pri dlhodobej zápche na nácvik pravidelného odchodu stolice.

Kontraindikácie: Nepoužívajte SUPPOSITORIA GLYCERINI GALVEX, ak ste alergický (precitlivený) na liečivo alebo na niektorú z ďalších zložiek lieku, ak máte bolestivé trhlinky (fisury) v oblasti konečníka, ak trpíte na krvácajúce hemoroidy, ak máte bolesti brucha nejasného pôvodu a ileus (zauzlenie čriev). Čapíky nepodávajte deťom mladším ako 10 rokov.

Liek SUPPOSITORIA GLYCERINI GALVEX sa prakticky nevstrebáva, preto jeho používanie neovplyvňuje účinky iných súčasne užívaných liekov. Bez súhlasu lekára však nepoužívajte súčasne iné lieky vo forme čapíkov.

Tehotenstvo a dojčenie: Liek sa môže používať v tehotenstve a pri dojčení.

Spôsob použitia a dávkovanie: Dospelí a deti staršie ako 10 rokov si podľa potreby zavádzajú 1 čapík do konečníka. Účinok sa prejaví po 10-20 minútach. Pred použitím je potrebné čapík uvoľniť pretrhnutím nastrihnutej plastovej fólie nad špičkou čapíka. Pri zápche dodržujte vhodnú životosprávu (veľa ovocia, zeleniny, celozrnné pečivo, dostatočné množstvo tekutín a dostatok telesnej aktivity). Na liek môže vzniknúť závislosť, preto sa neodporúča jeho každodenné používanie dlhšie ako 1 týždeň.

Zloženie: Liečivo je: glycerolum 85% (glycerín 85%) 2,06 g v 1 čapíku. Ďalšie zložky sú: natrii carbonas decahydricus (dekahydrát uhličitanu sodného), acidum stearicum (kyselina stearová), aqua purificata (čistená voda)

Vlastnosti

Účinná látka glycerol 85%
Množstvo účinnej látky v 1 dávke lieku 2,06g / čapík
Lieková forma čapíky
Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Na stiahnutie

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »