Idelyn Beliema Expert Intim gél 200 ml

1x200 ml

Kód tovaru: T02196

EAN: 8596024001052

Tento produkt aktuálne nie je dostupný

7,59 € s DPH

Jednotková cena za liter37,95 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Idelyn Beliema Expert Intim gél je určený pre ženy na každodenné použitie a hygienu intímnych miest. Idelyn Beliema Expert Intim gél eliminuje svrbenie, či podráždenie intímnych partíí a dodáva tak pocit sviežosti. Prípravok bol vyvinutý v spolupráci s gynekológmi. 

Detaily

Charakteristika: Beliema Expert Intim Gél obnovuje ženskú rovnováhu.

Beliema Expert Intim Gél s prebiotickou zložkou BioEcolia – jemný penivý intímny gél.

Má kyslé pH zodpovedajúce pH intímnych ženských partii.

Prípravok slúži na aplikáciu na pokožku na každodennú intímnu hygienu. Odstraňuje nepríjemné pocity ako svrbenie, podráždenie a pálenie, či pripadne nežiaduce pachy a tým dodáva príjemný pocit sviežosti počas celého dňa.

Beliema Expert Intim Gél  obsahuje:

  • kyselinu hyalurónovú (na lepšiu hydratáciu)
  • kyselinu mliečnu a kyselinu boritú (na obnovu pH na fyziologickú úroveň)
  • vitamíny E a B5 vo forme provitamínu
  • výťažok z aloe vera, ktorý je známy svojimi upokojujúcimi účinkami a zároveň potláča pocit svrbenia
  • komplex α-oligoglukánov BioEcolia je špeciálna ochranná prebiotická zložka, ktorá pomáha obnoviť prirodzenú mikroflóru pokožky nielen v intímnych partiách

Prípravok neobsahuje syntetický parfum.

Beliema Expert Intim Gél zmierňuje pocit svrbenia a nespôsobuje nežiaduce podráždenie.

Navracia sviežosť a navodzuje príjemný pocit čistoty. Pravidelná každodenná intímna hygiena a používanie vhodných prípravkov pomáhajú udržiavať prirodzenú rovnováhu pH, prispievajú k celkovému zdraviu a správnej funkcii intímnych časti tela a vaginálnej sliznice. Vďaka tomu výrazne znižuje opätovný výskyt zápalov a kvasinkových infekcii v intímnych partiách.

Beliema Expert Intim Gél je určený na aplikáciu na pokožku intímnych partií a je odporúčaný na pravidelnú starostlivosť a hygienu. Jeho použitie je tiež vhodné pri zvýšenom riziku bakteriálnej a kvasinkovej infekcie (v posilňovni, vírivke, bazéne, pri dlhších výletoch a služobných cestách), počas menštruácie alebo tehotenstva a po pôrode.

Vyvinuté v spolupráci s gynekológmi.

Nepoužívajte: Neužívať vnútorne! Nevhodne pre deti do 3 rokov. Nepoužívať po peelingu alebo na podráždenú pokožku. Používajte len na určený účel.

Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. 

Spôsob použitia: Naneste dostatočne množstvo gélu na vlhku pokožku a po umytí dobre opláchnite. Aplikáciu opakujte podľa potreby. Pre ešte lepši pocit intímnej čistoty použite Beliema Expert Intim Gél spolu s jemným upokojujúcim krémom Beliema Expert Intim Krém.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopro-pyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Glyceryl Oleate, Chlorhexidine Digluconate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Boric Acid, Lactic Acid, Tocopherol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Decyl Glucoside, Potassium Sorbate, Citric Acid, Polyquaternium-7, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »