Glizigen labial krém 5 ml

krém na pery 1x5 ml

Kód tovaru:

EAN: 8470000638886

10,48 € s DPH

Jednotková cena za liter2 096,28 €

Nakúpte ešte za 40,00 € a máte dopravu zadarmo (Cena dopravy je: 3,00 €)

O produkte

Glizigen labial zabraňuje tvorbe oparov a pľuzgierov spôsobených vírusovými infekciami. Glizigen labial má hydratačné účinky vhodný pre suché a popraskané pery.

Detaily

Charakteristika: Podporuje hojenie erózií a ulcerácií. Má hydratačné účinky a preto je vhodný pre suché a popraskané pery a chráni ich pred vonkajšími vplyvmi. Má antivirotické účinky (zabraňuje replikácii DNA a RNA vírusov) pretože obsahuje 0,1 % kyselinu glycyrrhizinovú. Pôsobí proti vírusu herpes simplex (I a II), herpes zoster, papilomavírus v jeho labiálnej, genitálnej a pásovej forme, vrátane bradavíc a kondylomátov.

Nepoužívajte: Ak ste alergický na akúkoľvek zložku produktu.

Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom.

Zloženie : Amónna soľ kyseliny glycyrhizínovej, Voda, Kaprylové/Kaprinové triglyceridy, Cetyl alkohol, Glycerín, Cetearyl alkohol, Dimetikon, Ceteth-20, C12-15 alkyl benzoat, Steareth20, Lauryl sulfát sodný, Cetearyl sulfát sodný, Fenoxy-etanol, Etylhexylglycerin, Parfém, Diazolidinylmočovina, BHT, Disiričitan sodný, Carbomer, Benzoan sodný, Sorban draselný, Hydroxid sodný, Trietanolamín

Použitie: Aplikujte 3-5x denne na pery. Z tuby vytlačte potrebné množstvo krému a potrite postihnuté miesto. 

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Vlastnosti

Koľko dní Vám vydrží balenie 30

Napísať hodnotenie

Otázky (0)

Nová otázka

Opýtajte sa, prosím, len ohľadom tohoto produktu. Otázku na iný produkt položte prosím na stránke požadovaného produktu. Pre odoslanie otázky nie je potrebná registrácia.

(nepovinné)
*(potrebný pre notifikáciu o zverejnení odpovede na otázku)
Viac o tomto produkte môžete nájsť na stránkach spoločnosti ADC »